Микола Тищенко запросив у Танці з зірками учасницю Євробачення

Танці з зірками

Відомий ресторатор прийняв виклик та вийде на паркет танцювального шоу.

Поділитися:

Триває #танціззіркамиchallenge - естафета учасників нового сезону легендарного оновленого проекту Танці з зірками, прем'єра якого відбудеться 26 серпня о 21:00 на телеканалі 1+1. Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, солістка групи НеАнгели Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andrade.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко: 10 фактів із життя нового учасника Танців з зірками

Сьогодні виклик #танціззіркамиchallenge від Michelle Andrade прийняв телеведучий і ресторатор Микола Тищенко. На своїй сторінці в соціальній мережі він опублікував веселе відео, в якому погодився стати учасником проекту, а також кинув виклик співачці Златі Огнєвіч.

Чи прийме виклик Злата, а також з ким із професійних танцівниць вийде на паркет Микола, глядачі дізнаються незабаром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував продаж квитків на новий сезон Танців з зірками

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів та зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті. Також стало відомо, що у ролі танцівника нового сезону шоу виступить фіналіст американських Dancing with the stars і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник Танців з зірками Ігор Ласточкін: «Заради перемоги я готовий експериментувати»

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Танців з зірками Michelle Andrade: Цікаві факти з життя популярної співачки

Новини по темі