Микола Тищенко розповів, як однолітки кепкували з його занять танцями (відео)

Танці з зірками

Відомий ресторатор зізнався, що привело його на Танці з зірками

Поділитися:

Учасник Танців з зірками Микола Тищенко розповів 1plus1.ua зворушливу історію зі шкільних років, пов’язану з танцями та першою закоханістю:

«Це спогади про моє перше кохання. Про першу відмову. Тоді я вчився у першому чи другому класі та закохався в одну дівчинку. Я став старшим, але все одно боявся зізнатися їй у почуттях. Пам’ятаю, що тоді сталася Чорнобильська катастрофа, і нас маленьких вивезли з Києва у табір до Маріуполя. І щоб вплинути на рішення моєї обраниці, я пішов на танці. Це було у п’ятому-шостому класі. Я взяв участь у танцювальному турнірі, де посів третє місце. Але дівчина мене так і не помітила й пішла з іншим хлопцем. Час позбуватися давніх комплексів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко з дружиною-красунею вирушив у романтичну подорож (фото)

Також ресторатор зізнався, що його танцювальні заняття часто ставали приводом для насмішок з боку інших хлопців.

«Тоді вважалося, що чоловікові займатися бальними танцями непристойно. І хлопці з мене сміялися, показували на мене пальцем. Мовляв, ось ми футболом, боксом займаємося, а він танцює. Але я хотів будь-що привернути увагу своєї обраниці серця».

Яку обіцянку дав Тищенко, якщо переможе у Танцях з зірками, та що для нього означає участь у шоу, дізнавайтеся у відео, що вище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко: 10 фактів із життя нового учасника Танців з зірками

Нагадуємо, що 26 серпня на 1+1 вийде новий сезон Танців з зірками. Наразі лишається інтригою, з яким вийде на паркет Микола Тищенко.

Суддями танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

Новини по темі