Надя Дорофєєва показала свою супермодну маму (фото)

Танці з зірками
Надя Дорофєєва показала свою маму на стилі (фото)

Також співачка потішила фанів веселою історією про шопінг із мамою.

Поділитися:

Учасниця минулого сезону Танців з зірками та тренер Голосу. Діти Надя Дорофєєва поділилася зі своїми підписниками в Instagram фотографією, на якій позує з мамою в магазині Sododo.

На знімку мама співачки має доволі стильний вигляд: постає з короткою зачіскою, макіяжем із акцентом на темно-червоних вустах та круглих окулярах. Особливу увагу привертає і її яскрава сукня, у якій поєднані модні тренди цього сезону – горошок та жовтий колір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явився запальний танець Наді Дорофєєвої (відео)

У підписі до фото Надя розповіла цікаву історію про спільний шопінг із любою мамою:

«Наш з мамою шопінг — це особлива подія. Втручатися будь-кому в наш «священний» ритуал було заборонено і небезпечно. Нашим днем ​​була неділя. Вранці ми снідали й о годині 10-ій вже були на ринку. Ми обходили його повністю! Найяскравішими моїми покупками були: жовті гріндерси. Ах так, під гріндери ми купили ще плащ. Мама сказала, що це просто ВАЩЕ)) Ну, коротше я експериментувала, а мама підтримувала всі мої дивні рішення)) Минуло багато років. Ми в @ sododo.official і я все так само кайфую. Тільки тепер я одягаю маму. І від цього ще приємніше », — підписала знімок Надя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про її вагітність

Новини по темі