Найбільші досягнення нового учасника Танців з зірками Дениса Берінчика

Танці з зірками

Найцікавіші факти з життя відомого українського боксера.

Поділитися:

Цієї осені глядачі 1+1 побачать новий сезон шоу Танці з зірками. Український професійний боксер Денис Берінчик прийняв естафету від і готовий взяти участь у новому сезоні Танців з зірками. Аби познайомити вас ближче, ми підготували добірку із найцікавіших фактів про відомого українського боксера. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія: біографія та цікаві факти

1. 30-річний боксер Денис Берінчик народився у Луганській області. Після школи майбутня зірка боксу закінчив Національний університет фізичного виховання і спорту України.

2. Перший серйозний успіх прийшов до боксера у 2010-ому. Він виграв чемпіонат Міжнародної федерації студенського спорту і після цього перейшов у більш високу вагову категорію.

3. Вже через рік Денис Берінчик взяв участь у Чемпіонаті світу з боксу. В першому ж бою спортсмен переміг свого опонента. В усіх наступних боях Денис впевнено тримав у руках перемогу. 

4. Згодом Денис Берінчик взяв участь в Олімпійських іграх, з яких привіз до України срібну медаль. Денис запам'ятався на Лондонській Олімпіаді тим, що після усіх своїх перемог танцював гопак. 

5. У 2015-ому відбувся дебют Дениса на професійному ринзі, де він переміг запеклого бельгійця. Через рік боксер перейшов у легку вагову категорію.

6. На рахунку Дениса Берінчика численні спортивні досягнення. Денис - срібний призер Олімпійських ігор, срібний призер чемпіонату світу, бронзовий призер літньої Універсіади, дворазовий чемпіон України та заслужений майстер спорту України з боксу.

7. Денис Берінчик має дружини Ліану та донечку Мадіну. В одному зі своїх інтерв’ю боксер зізнався, що через щільний графік рідко буває вдома. Однак Денис намагається більше часу проводити з сім’єю. 

8. Дружина Дениса Ліана підтримує чоловіка у роботі і часто буває поруч, коли він на рингу. Вона допомагає спортсмену правильно харчуватися та морально готуватися до бою. 

Із ким вийде на паркет Денис Берінчик - поки залишається у секреті. 

Нагадуємо, що суддями нового сезону танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоб бути в курсі усіх вражаючих подій яскравого шоу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна відреагувала на запрошення у Танці з зірками ефектним відео

Новини по темі