Іраклі Макацарія: біографія та цікаві факти

Танці з зірками

Дізнайтеся більше про зіркового учасника Танців з зірками.

Поділитися:

Вже цієї неділі глядачі 1+1 побачать супер-фінал нового сезону шоу Танці з зірками.

Ми підготували 10 цікавих фактів з біографії яскравого фіналіста Іраклі Макацарія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія став першим зірковим учасником другого сезону Танців з зірками

1. Іраклі Макацарія народився 24 березня 1985 року, зараз йому 33 роки. Виріс майбутній герой світської хроніки в чарівному грузинському місті Батумі.

2. Його мама - вчитель, а батько - моряк. Зараз батьки зірки на пенсії. У Іраклі також є сестра Лана, старша на два роки. Іраклі дуже цінує свою родину та підтримує з батьками теплі стосунки.

3. Вже більше 15 років Іраклі проживає в Тбілісі, однак часто буває у роз’їздах по роботі. Багато часу проводить в Україні, адже українські дівчата полонили його серце. Проте, поки що він не планує залишитись в Україні назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма зізнався, чи бачить свого сина на танцювальній сцені

4. Іраклі закінчив школу в США, він вільно спілкується англійською мовою. А вищу освіту майбутній бізнесмен та телезірка отримав в Тбілісі. Хлопець навчався на спеціальності маркетинг, а пізніше реалізував себе у різноманітних професіях: будівельному та рекламному бізнесі, банківській справі, фешн-індустрії. 

5. Іраклі Макацарія є засновником першої компанії, яка почала співпрацювати з Боллівудом. У 2013-ому році Іраклі заснував продакшн-компанію Maq Entertainment. Саме вона відкрила Грузію для зйомок кіно і реклами для індійського ринку. Іраклі мріє перетворити Грузію на провідний майданчик світового кінематографа. Щодо самого Іраклі, то він часто отримує пропозиції від колег знятися у кіно, та каже, що поки що не готовий до цього.

6. Симпатичний та спортивний чоловік є дуже популярним серед жінок, проте, велика кількість романів не зіпсувала його. Іраклі не має зіркової хвороби та щиро ставиться до людей. А ще гарячий холостяк офіційно заявляє, що дуже хоче знайти свою половинку та вже готовий стати люблячим татом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова порадила, коли краще віддавати дитину на танці

7. Іраклі - дуже темпераментний та імпульсивний. Він часто та швидко закохується та повністю віддається почуттям. Його вчинки важко передбачити, він вміє дивувати, розповідають колишні Макацарія. 

8. Зріст красунчика - 189 см. А його спортивна фігура - результат регулярних занять у тренажерному залі. В своєму інстаграм та фейсбук чоловік часто викладає фото з тренувань, і дає можливість всім охочим помилуватися його м'язами та ідеальною фігурою.

9. Має фобію - дуже боїться висоти. Але одного разу він зміг подолати себе заради дівчини та стрибнув зі скелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK про Танці з зірками: «У проект прийдуть дуже несподівані люди»

10. Іраклі брав участь у благодійному марафоні "Кава милосердя" на підтримку тяжкохворої української режисерки Марини Гришай.

Дивіться суперфінал шоу Танці з зірками цієї неділі на 1+1 та вболівайте за свого фаворита!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 завидних холостяків України

Новини по темі