Найчуттєвіші вальси на «Танцях з зірками» (відео)

Танці з зірками
«Танці з зірками»: Найчуттєвіші вальси на шоу (відео)

Ними можна насолоджуватися вічність.

Поділитися:

Вальс – танець ніжності та елегантності. Це вкотре доводять яскраві виступи учасників «Танців з зірками». Насолоджуйся їхніми неймовірно ніжними вальсами просто зараз.

Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко

На зірковому паркеті Наталя  вже танцювала вальс у першому сезоні «Танців з зірками» із Владом Ямою . Під легендарну пісню Whitney Houston I Will Always Love You співачка вирішила дебютувати у шоу із новим партнером Ігорем. Вони показали зворушливу історію про вічне кохання, яке не завжди закінчується хепі ендом.

 

Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко

У першому сезоні оновленого шоу учасники подарували глядачам непередбачувану історію Анни Кареніної. Вони майстерно відобразили у такому тендітному стилі вражаючу трагедію кохання. Ти маєш це побачити!

 

Надя Дорофєєва та Женя Кот

Ніжний вальс у виконанні Наді Дорофєєвої та Жені Кота торкнувся сердець усіх дівчат. Адже зі своїм партнером співачка не лише втілила мрію – станцювати вальс, а й передала історію про нещасливе кохання. Після перегляду хочеться відразу обійняти другу половинку і не відпускати.

 

Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова

Під час виступу Юрій Ткач з’явився перед глядачами у незвичному для себе образі ліричного героя. Глибокий зміст та чуттєву історію танцівники вклали у свій вальс. Пара показала справжні почуття коханих, які не згасають із плином часу.

 

Michelle Andrade та Максим Єжов

Пара вразила глядачів містичним перевтіленням в образ Катріни та її супутника скелета. Їхній ніжний віденський вальс затамував подихи присутніх у залі.

 

Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова

Переможці другого сезону оновлених «Танців з зірками» перенесли глядачів та суддів проекту до магічного світу Гаррі Поттера. Казкова історія запанувала на зірковому паркеті й «телепортувала» абсолютно кожного до знаменитого Хогвартсу.

 

MARUV та JAY

Екстравагантна пара третього сезону оновлених «Танців з зірками» довела, що цнотливий за своїм характером вальс може бути сексуальним. Пелюстки троянд, пристрасть та латексні костюми, безумовно, привернули увагу глядачів і суддів проекту.

 

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров

У третьому ефірі «Танців…» професійна пара оновленого сезону вийшла на паркет із ніжним віденським вальсом під пісню «Тримай» Христини Соловій. Своїм танцем Анна й Олександр розповіли про справжню підтримку та турботу рідних. Не дивно, що таким виступом учасники розчулили навіть сувору суддю проекту Катерину Кухар.

 

Ксенія Мішина та Женя Кот

Найромантичніша пара сезону відтворила на паркеті традиції українського весілля. Учасники станцювали про найважливіший день у житті кожної дівчини та присвятили ніжний вальс усім закоханим.

 

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Вальс – це танець про кохання. І це довели у четвертому випуску оновленого сезону «Танців…» суддя проекту Катерина Кухар та її чоловік Олександр Стоянов. Пара виконала у прямому ефірі їхній перший шлюбний вальс та зачарувала ніжністю почуттів.

 

Читай ще більше новин про улюблене шоу:

1.  

2.  

3.  

4.  

5.  

Новини по темі