Найсексуальніша сукня Джамали, від якої важко відвести погляд

Танці з зірками
Джамала наважилася показати груди у відвертій сукні (ФОТО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: instagram/jamalajaaa

Це відверте декольте справді гіпнотизує.

Поділитися:

Минулого ефіру «Танців з зірками» гостею проекту стала Джамала. Артистка Олена Кравець і хореограф Макс Леонов виконали чуттєвий контемпорарі під хіт «Верше». Його Джамала співала наживо. 

На час виступу пари паркет перетворився на сад квітучих троянд, а мрійливий образ виконавиці лише доповнив чарівну атмосферу. Втім, романтичний вигляд розкішна сукня Джамали мала лише спочатку. 

У другій половині танцювальної постановки, коли пристрасті загострилися, зірка наважилася відмовитися від пишного шлейфу. Як виявилося, він приховував найцікавіше… 

Чи не вперше тріумфаторка «Євробачення» вдягнула настільки відверте вбрання — з глибоким декольте, яке оголило її пишний бюст. Автор сукні з пікантною родзинкою — український дизайнер Іван Фролов. За зізнанням Джамали, на підготовку образу знадобилося кілька днів. 

Цікаво, що в настільки розкутих вбраннях виконавиця була помічена лише кілька разів — і за кожен отримала від свого чоловіка Бекіра Сулейманова на горіхи. 

Він може зробити мені зауваження через надто відвертий одяг. Одного разу так трапилося після «Голосу країни».

«У мене був піджак із дуже глибоким декольте, а топ під нього я не вдягнула. Просто під час примірки не звернула на виріз увагу. Коли вже сіла в кадр, реально здалося, що це забагато... Але всі оцінили, засипали компліментами, і відмотувати назад ніхто не став. А чоловік потім сказав, що це був перебір».

Про ставлення коханого до сексуальних образів Джамала розповіла . Також зірка пригадала, коли вдруге Бекіру не сподобалося її вбрання.

Це був золотий костюм. Чоловік не одразу навів фокус, адже там була сіточка...

«Я йому надіслала фото зверху, де видно зачіску, рукава, а декольте — ні. Прокоментував: «О, прикольно». А потім після виступу придивляється і каже: «У сенсі? Там крім сіточки нічого більше немає?»..

За словами Джамали, хоча для неї в питаннях моди та стилю майже немає табу, більш комфортно вона почувається в широких штанях та кросівках. Поза сценою її можна побачити виключно в таких образах. 

А якщо ти таки хочеш краще роздивитися найсексуальнішу сукню Джамали, в якій вона завітала на «Танці з зірками», вмикай відео: 

Більше образів Джамали: 

1. 

2. 

3. 

Новини по темі