Наталія Могилевська і Влад Яма зізналися, які стосунки були між ними на знімальному майданчику

Танці з зірками

Артисти розповіли про свої взаємини протягом проекту та після нього.

Поділитися:

Легендарна пара №8 у першому та другому сезонах «Танців із зірками» вражала глядачів і суддів своїми гармонічністю та артистизмом. Кожен їх танець випромінював неймовірні пристрасть та ніжність, притаманні тільки небайдужим одне одному людям. Чого лише варті в їх виконанні неперевершені вальс та пасадобль? Тривалий час для глядачів телеканалу «1+1» ці номери залишались ледве не синонімом до слова «прекрасне».

Не дивно, що прихильники пари з нетерпінням чекали, коли ж Наталія та Влад нарешті зізнаються, які між ними стосунки насправді.  

– Наталіє, чи підтримували ви зв'язок із Владом Ямою після проету? Що було між вами насправді?

– Звісно, підтримували. На проекті ми стали близькими друзями, адже ми жили танцями й у нас були спільні цілі та прагнення. Ми так гарно виглядали разом саме тому, що розуміли одне одного, як чоловік і дружина – з одного погляду.

І хоча нам із Владом приписували роман (ще б пак, ми ж так пристрасно танцювали!), нічого подібного між нами ніколи не було. Ми були й залишаємось гарними друзями, що закохані в саму пристрасть і в можливість виразити цю енергію через танець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Холоденко запросила у «Танці з зірками» Камалію

– Владе, як саме ви підтримували зв'язок із Наталією Могилевською після участі в шоу?

– Ми проїздили ще два тури разом усією Україною. Після турів було ще дуже-дуже багато концертів. Пізніше ми ще кілька разів виступали разом. Це вже були «точечні» виступи, невеличкі постановки, переважно на її пісні. А так – регулярно зустрічаємось на зйомках якихось проектів, обіймаємось.

Виходячи з почутого, залишається тільки поаплодувати Наталії Могилевській та Владу Ямі за майстерність та артистизм, що робили їхні «танцювальні історії» більше, ніж переконливими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Член журі «Танців з зірками» Катерина Кухар станцювала у Мексиці на висоті 2700 метрів

Новини по темі