Наталія Могилевська випустила кліп із-за лаштунків Танців з зірками (відео)

Танці з зірками
Наталія Могилевська випустила кліп із учасниками Танців з зірками (відео)
1plus1.ua

Шоптенко, Осадча, MONATIK та інші учасники легендарного проекту – у новому кліпі Могилевської.

Поділитися:

Минулої неділі на телеканалі 1+1 з рекордними рейтингами пройшов грандіозний фінал Танців з зірками, в рамках якого за результатами глядацького голосування кращою танцювальною парою країни із відривом від конкурентів у 20% голосів стали Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко.

Сьогодні переможниця Танців з зірками1+1 заявив про другий сезон оновлених Танців з зірками Наталія Могилевська презентувала новий кліп на свій хіт Я танцевала в обробці МONATIK Chilibi Sound, який був знятий за лаштунками легендарного проекту.  

«Коли я була дитиною, я фанатіла від улюблених артистів та акторів, але більше мене цікавило, як насправді все створюється. І сьогодні я знову відчуваю себе такою дівчиною. Із радістю і ностальгією спостерігаю за тим, які ми були справжні та щасливі та зйомках «Танців з зірками». Та який прекрасний був проект, і як багато нових друзів, емоцій, уроків і перемог він приніс. Дякую MONATIK за цю версію пісні та за теплі слова в ефірі», – зазначила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могилевська про перемогу: «Я прийшла у Танці з зірками, щоб довести – усе неможливе можливо»

Зазначимо, що оновлені Танці з зірками успішно стартували 29 серпня та наразі стали найкращою програмою осіннього сезону на українському ТБ.

Новини по темі