Наталя Могилевська звернулася до суддів Танці з зірками

Танці з зірками

Співачка виявила недовіру до суддівського складу шоу.

Поділитися:

Чи не найбільшою інтригою шостого ефіру Танців з зірками стало те, чи вийде Наталія Могилевська на паркет. Річ у тім, що співачка запідозрила у змові продюсерів і суддів шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнер Наді Дорофеєвої прокоментував їхні стосунки поза паркетом

Я не хочу більше в це грати: які оцінки ставить журі, яке місце я посяду. Це все не має значення. Має значення твоя мотивація. Мистецтво, танець, музика – це найцінніше, – розповіла співачка.

Зрештою Наталя Могилевська станцювала з партнером Наді Дорофеєвої Євгеном Котом та здивувала всіх відвертим джаз-фанком під пісню гурту Quest pistols show та MONATIK «Мокрая».

Наталя – одна з найкращих. Маю за честь станцювати з нею один ефір, – сказав Женя Кот.

Після виступу пари Катерина Кухар та MONATIK зазначили, що Євгену вдалося приборкати норовливу співачку, а Влад Яма навіть зізнався, що цього ефіру його партнерка у першому сезоні Танців з зірками по-справжньому вразила.

Ми просили експериментів, і ти це зробила вдало. Сьогодні у тебе горять очі по-іншому, і я цьому радий, – сказав Влад Яма.

Судді «Танців з зірками» оцінили виступ пари у 27 балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська розповіла, що означають малюнки на її тілі

Натомість Надя Дорофєєва вийшла на паркет з постійним партнером Могилевської Ігорем Кузьменком. Новоутворена пара виконала чуттєвий контепорарі під пісню Сергія Бабкіна «Пробач».

MONATIK назвав номер учасників найкращим виступом вечора, Катерина Кухар зазначила, що Надя по-справжньому розкрила Ігоря, а Влад Яма вперше висловив своє визнання «конкуренту».

Ігорю, ти значно яскравіший, ніж я вважав всі ці п’ять тижнів. Ви з Надею дихали в унісон, відчували одне одного, це було дуже змістовно та чесно. Я відчував ваш біль, – зізнався Влад Яма.

Цікаво, що Надя та Ігор стали першою парою, яка отримала від суддів максимальний бал – 30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, яка пара стала лідером шостого ефіру Танці з зірками

 

Новини по темі