Номер Костянтина Войтенка визвав суперечку суддів на шоу "Танці з зірками": про що сперечалися і чому

Танці з зірками
 Номер Костянтина Войтенка визвав суперечку суддів на шоу Танці з зірками: про що сперечалися і чому

Півфінальний танець Костянтина Войтенка та Роксоляни Маланчук за участі Ігоря Ласточккіна викликав суперечки у суддів шоу.

Поділитися:

Номер Костянтина Войтенка та Роксоляни Маланчук за участі Ігоря Ласточккіна у півфіналі "Танців з зірками" викликав неабиякі суперечки серед суддів.

Катерина Кухар розпочала коментувати номер:

«Я чесно, кажучи, готова була вам поставити 10 за конкурс двійників. Ви на одне лице. Вам не вдалося затьмарити Олю Харлан. Ваше соло прозвучало, але в дуеті ви трішечки не допрацювали ваш баланс. Проте, у вас ще буде шанс. У нас є сюрприз для вас наприкінці ефіру і буде вам шанс трішечки допрацювати».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай, Ольга Харлан та Костянтин Войтенко за крок до фіналу: що стане найбільшою мотивацією до перемоги у "Танцях з зірками"

Максим Чмерковський мав деякі питання до номеру Войтенка: «Класна постановка, класний танець. Ви дуже добре показали себе, як танцюрист, як талановитий актор, як виконавець та комік. Все ж, це півфінал і ми в одному кроці від фіналу. Проблема в тому, що я говорив вам про це протягом останніх п’яти тижнів. Тоюто, я хочу зрозуміти, чого ви тут ще досягли, у чому ваш ріст, де та ваша родзинка. Для мене, може це і моя особиста думка, у глядачів може бути інша:  ви класний, ви супер, але що ще, де прогрес. Де прогрес, як пара. Для мене це дуже важливо і у мене труднощі, як оцінувати ваш танець. Це було дуже класно, але це вж було протягом сезону".

войтенко и маланчук фото

Катерина Кухар не погодилась із такою оцінкою Костянтина Войтенка Максимом Чмерковським:

«Макс, я тут з тобою зовсім не згодна, справа у тому, що у нього величезний прогрес був у його варіаціях, його соло. Є артисти парні, а є сольники. У Костянтина було неймовірне зростання».

Чмерковський на це відповів Катерині Кухар: 

«Я згоден, але… це шоу було поставлене не просто на рухах, а на бальних танцях. Одиин із найважчих елементів бальних танців – партнерство. У вас парного танцю було відсотків 20».  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар: "На 7-річчя доньки чоловік поповнив родину третьою дитиною"

Катерина Кухар, втім, не погодилась: "У цьому танці він працював на максимумі своїх можливостей».

Влад Яма спробував внести ясність у суперечку двох суддів, наскільки це було можливо: «Я розумію, про що казав Макс та в дечому погоджуюсь. Парний танець  - це не тільки підтримки. Ми кажемо про бальний танець. Але з іншого боку, я не в усьому погоджуюсь із Максом, тому що я дуже добре пам’ятаю вашу румбу і я дуже добре пам’ятає ваш пасадобль і я пам’ятаю вашу самбу. Я пам’ятаю, як ти це робив. Щодо джазу – взагалі важко уявити якусь іншу пару в такій хореографії: це було стильно, це було вдало і доречно".

poll_content_823

Дивіться танець, що викликав таку бурхливу дискусію серед суддів

Новини по темі