Оксана Марченко розповіла, як донька відреагувала на її участь у Танцях з зірками

Танці з зірками

Учасниця Танців з зірками зізналась, чому вирішила взяти участь у танцювальному проекті.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua учасниця , телеведуча Оксана Марченко розповіла, з якою метою прийшла на шоу, а також поділилась, як донька відреагувала на її участь у танцювальному проекті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Зібров прокоментував, чи не завадить травма коліна танцям на паркеті

«Я спробувала вийти із зони комфорту, із звичних обставин, спробувати щось нове. Я хочу, щоб це був виклик для моїх здібностей. Я хочу, щоб це було свято краси, мистецтва, тому що це теж мистецтво. Я хочу, щоб це була класна конкуренція, відчуття справедливої боротьби. Я прагну нових вражень. Зрештою, це теж досвід, а ми, телевізійники, покликані шукати нові форми. Для мене це буде нова форма, за допомогою якої я теж змінюся. Я хочу бути цікавою для своїх глядачів. Для мене це надзвичайний експеримент, але я щаслива, що танці є у моєму житті. Я вдячна кожному дню, коли можу танцювати», - прокоментувала свою участь у Танцях з зірками Оксана. 

Оксана стверджує, що у шоу Танці з зірками повністю покладається на досвід і талант свого партнера та хореографів:

Мені дуже приємно, що зараз мене ведуть за ручку. Можливо, з плином ефірів я зможу сказати, що хочу станцювати фламенко сама, але сьогодні ще немає такого відчуття. 

Донька Оксани активно займається Танцями. Зірка розповіла, що спершу донька скептично поставилась до участі мами у танцювальному шоу, але згодом підтримала рішення Оксани:

«Танці потребують надзвичайних зусиль і підготовки. Усі базові речі, з яких складається танок, - це підгрунтя, без якого не можна. Важко цьому навчитися. Донька порадила добре подумати і усе зважити. Вона хвилювалась за мене. Однак згодом, коли вона побачила, скільки часу я готова витрачати на тренування, скільки внутрішніх зусиль я покладаю, наскільки це для мене цікаво і мені потрібно, і, можливо, танець ще не полюбив мене, але я вже полюбила його, вона стала моєю вболівальницею. У минулому сезоні вона вболівала за Надю Дорофєєву, а у новому сезоні вона вболіватиме за мене». 

@oksana.marchenko.official

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін планує скинути 20 кг завдяки «Танцям з зірками»

Новини по темі