Руслан Сенічкін планує скинути 20 кг завдяки «Танцям з зірками»

Танці з зірками
Руслан Сенічкін на Танцях з зірками хоче скинути 20 кг

Лише до першого ефіру шоу телеведучий схуд на 9 кг!

Поділитися:

26 серпня на телеканалі «1+1» успішно стартував другий сезон оновленого проекту , зібравши високі показники - перший ефір став кращою розважальною програмою цього літа.

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін під час першого прямого ефіру «Танців з зірками» зумів здивувати телеглядачів не тільки своїм енергійним хіп-хопом під пісню MONATIK «То, от чего без ума» на бігових доріжках, а й успішними результатами в схудненні.

Руслан прийшов на проект, щоб своїм прикладом закликати глядачів встати з диванів, офісних крісел і спробувати себе в танцях. Так, ведучий поставив перед собою мету: навчитися танцювати, не боячись критики сторонніх. Але партнерка Руслана Яна Цибульська порадила ведучому поставити перед собою ще одну мету − скинути 20 кілограмів.

«Я і раніше уважно ставився до свого організму, але зараз особливо ретельно контролюю свій раціон. У мене дробове харчування, намагаюся вживати більше білка, крім того, п'ю багато рідини. Я почав їсти менше − не тому що намагаюся себе обмежувати, а просто у зв’язку з навантаженням більше не хочеться.

Я розумів, що мені слід підкачати тіло, щоб робити гарні підтримки в танцювальних постановках, що важливо для ефектного номера.

Так що, з появою «Танців з зірками» я почав ходити в тренажерний зал, де приділяю особливу увагу кардіотренуванням: бігаю по чотири кілометри з підйомом вгору і роблю вправи по спліт програмі, обов'язково додаю навантаження на прес», - поділився ведучий.

До старту репетицій вага Руслана становила 114 кілограмів, але вже на момент ефіру зірка «Сніданку з 1+1» похвалився, що за час репетицій йому далося скинути дев'ять кілограмів.

У грандіозних планах і з насиченими тренуваннями, ведучому допомагає танцівниця Яна Цибульська. Дівчина підтримує Руслана не тільки професійними настановами, а й кожен раз приділяє тренуванням все більше годин для кращого результату. Пара проводить в залі весь свій вільний час.

Яким результатом Руслан Сенічкін порадує нас у другому ефірі «Танців з зірками», ми зможемо дізнатися цієї неділі, 2 вересня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, що в першому ефірі ніхто з учасників не покинув проект. Однак, вже в наступному глядачі шляхом SMS і телефонних дзвінків зможуть голосувати за своїх фаворитів. Завдяки глядацьким голосам і оцінками суддів хтось із учасників стане фаворитом ефіру, а хтось покине проект.

Другий сезон «Танців з зірками» успішно стартував з часткою 18.5% за аудиторією 18-54 (Україна) і 22.1% - по 18-54 (50К +). Прем'єрний випуск проекту став кращою розважальною програмою літа на українському телебаченні.

Відкрито продаж квитків на ефіри.

Новини по темі