Оксана Марченко вийде на паркет Танців з зірками

Танці з зірками

Відома ведуча прийняла танцювальний виклик.

Поділитися:

Ще зовсім трохи і танцювальна естафета нового сезону оновленого проекту Танці з зірками відкриє глядачам імена всіх учасників. Сьогодні стало відоме рішення Оксани Марченко. На своїй сторінці в соціальній мережі телеведуча опублікувала відповідь, у якій вона погодилась на участь у проекті та передала виклик народному артисту України, співаку і композитору – Павлу Зіброву.

Чи погодиться Павло Зібров продемонструвати свої танцювальні таланти на знаменитому паркеті, дізнаємося незабаром. З ким із професійних танцівників буде в парі Оксана Марченко, глядачі 1+1 побачать 26 серпня о 21:00.

Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, солістка групи НеАнгели Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andrade, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч та ведуча Леся Нікітюк. Ведучим рубрики #backstage в соціальних мережах стане Артем Гагарін, який заявив про свою роль у відео в рамках #танціззіркамиchallenge.

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів та зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті. Також стало відомо, що в якості танцівника нового сезону Танців з зірками виступить фіналіст американських Dancing with the stars і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

 

Новини по темі