Олександра Заріцька та її партнер по шоу "Танці з зірками" Юрій Мєшков разом знялись для кліпу гурту KAZKA

Танці з зірками
Пара шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька та Юрій Мєшков разом знялись для кліпу гурту KAZKA

Зірки поділилися кадрами зі зйомок нового кліпу, де разом беруть участь.

Поділитися:

Пара з цьогорічного сезону "Танців з зірками" Олександра Заріцька та Юрій Мєшков розповіли, що знялись разом у кліпі для гурту KAZKA, де Олександра фронтвумен. Фотографіями поділились на своїх сторінках в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танго на «Танцях з зірками»: як танцювали пристрасть на паркеті учасники 5-го сезону (відео)

Найромантичніша пара сезону "Танці з зірками" на своїх сторінках в Інстаграм розповіли новину про те, що разом знімають кліп. На фотографіях видно, що в кадрі буде ретро-машина.

KAZKAФОТО: Instagram/kazka.band

Також помітно, що крупним планом знімали обличчя Юрія з цікавим дзеркальним ефектом.

Юрій МєшковФОТО: Instagram/kazka.band

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай, Ольга Харлан та Костянтин Войтенко за крок до фіналу: що стане найбільшою мотивацією до перемоги у "Танцях з зірками"

Зірки скаржилися на холод та втому, адже фільмування було вночі та тривало до самого ранку. На одному з відео злий Мєшков о п'ятій ранку намагався розплутати проводи та сварився іспанською мовою.

Юрий МєшковФОТО: Instagram/kazka.band

Також видно, що у знімальному процесі брав участь ще один учасник "Танців з зірками" Олексій Базела, який був у парі зі співачкою Лідою Лі. Проте конкретна його роль у фільмуванні кліпу невідома.

БазелаФОТО: Instagram/kazka.band

Нагадаємо, що Олександра Заріцька та Юрій Мєшков покинули проєкт "Танці з зірками" за крок до чвертьфіналу. На шоу Юрій Мєшков заявив, що Олександра подобається йому як дівчина. Згодом і сама співачка зізналася у своїх почуттях та розповіла, що в них із партнером вже було одне побачення.

Новини по темі