Олена Шоптенко розповіла, як проходили тренування з Комаровим

Танці з зірками

Хореограф зізналася, як відреагувала на звістку, що танцюватиме з ведучим.

Поділитися:

У шостому ефірі Танців з зірками учасником шоу довелося вийти на паркет зі своїми конкурентами. Зокрема, Олені Шоптенко випало готуватися до прямого ефіру не з актором Ахтемом Сеітаблаєвим, як зазвичай, а з ведучим тревел-шоу Дмитром КомаровимДмитро Комаров про танці з Оленою Шоптенко: «Вона мене ганяла по-звірськи».

«Для нас усіх зміна партнерів була шоком, адже ми дізналися про це несподівано. Номери вже були придумані – і довелося все змінювати, налаштовуватися по-новому, стоврювати іншу хореографію. Тим не менше, все склалося непогано. Це моя робота. Чергове випробування, яке потрібно було витримати та виконати на високому рівні. Дмитро – дуже приємна людина, із ним цікаво спілкуватися», – розповіла Олена Шоптенко.

Судді шоу неодноразово зазначали, що Дмитру Комарову бракує танцювальної пластики. У шостому ефірі взагалі сказали, що ведучий вже досягнув піку своєї участі в шоу. А втім, Олена Шоптенко переконана, кожну людину можна навчити танцювати, головне – мати для цього достатньо часу та докладати максимум зусиль.

Для будь-якого якісного результату знадобиться велика кількість повторень. На жаль, ми не мали багато часу, щоб повторити рухи дуже багато разів. Щоб навчити людину танцювати, потрібно мати багато часу. Не тиждень, – стверджує танцівниця.

Зрештою судді оцінили ча-ча-ча від Дмитра та Олени у 6 балів.

Я дуже старалася, і ми показали доволі непоганий номер, як на мене. Діма розкрився в ньому по-іншому. У будь-якому разі це цікаво, – поділилася Олена Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко зізналася, чим її полонив Ахтем Сеітаблаєв

Новини по темі