Олена Шоптенко вперше покаталася на ковзанах (фото)

Танці з зірками
Олена Шоптенко показала, як катається на ковзанах
@alena_shoptenko

Зірка поділилася особистим знімком.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм головний хореограф нового сезону Танців з зірками Олена Шоптенко часто ділиться із шанувальниками особистими знімками. Цього разу танцівниця показала, як вперше у житті покалася на ковзанах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко показала, якою була 10 років тому (фото)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko) on

«Я давно нічого не постила не тому, що в моєму житті нічого не відбувається, а швидше тому, що в моєму житті, здається, тепер навпаки відбувається все.
На початку року я прийняла дуже важливе для себе рішення - кардинально змінити звичний хід мого життя і практично весь вільний час, який дарує мені ОО (прим. ред. - син Олени Олексій), я намагаюся приділяти саме цьому процесу. Чесно кажучи, все поки дається дуже важко, але ще з танців знаю, що з часом буде легше, головне не зупинятися. Наприклад, я написала список, чого ніколи не робила і виявилося, що «Війна і мир» не такий вже й довгий. Більшість пунктів, зазвичай, можна зробити за день, але чомусь у мене цього дня так за все життя і не знайшлося. Про все це я детальніше розповім вам трохи пізніше, а поки привітайте мене - я вперше в житті каталася на ковзанах! І знаєте що? Я зрозуміла, що є щось міцніше мого характеру) Це лід!» - прокоментувала фото Олена. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко мотивує молодих мам не забувати про своє «я»

Новини по темі