Олена Шоптенко показала, якою була 10 років тому (фото)

Танці з зірками
Олена Шоптенко показала себе у 21 рік (архівне фото)
Фото: @alena_shoptenko

Танцівниця пригадала, якою була у 21 рік.

Поділитися:

У мережі продовжує набирати обертів флешмоб #10YearChallenge. Користувачі соцмереж активно публікують свої фото 10-річної давнини та порівнюють їх із сучасними. До ініціативи долучилася й головний хореограф Танців з зірками Олена Шоптенко. У своєму Instagram вона опублікувала знімок, датований 2008-2009 роком. На ньому 21-річна красуня світиться від щастя в образі бальної танцівниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зірки пригадали, якими були 10 років тому (фото)

«Знайти фото десятирічної давнини — ось справжній челендж! Той рік був останнім у моїй спортивній кар'єрі. Я брала участь в останніх змаганнях у статусі чемпіонки світу і вибирала шлях шоу-бізнесу.

Дякую спорту за характер і силу волі, за вміння не здаватися і знаходити виходи з будь-якої ситуації і за величезну кількість суконь, які я досі зберігаю і не знаю що з ними робити. Є ще за що не дякую, але про це трохи пізніше», — підписала архівну світлину зірка танцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З брекетами та паперовими бігудями: Переможниця Модель XL показала своє фото 10-річної давнини

Фото: @alena_shoptenko

Що ж, через 10 років життя Олени круто змінилося: 2018-го вона народила первістка та стала головним хореографом яскравого українського шоу Танці з зірками.

Нагадаємо, що раніше в мережі з'явилося фото юної Олени Шоптенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко взяла участь у квітковій фотосесії

Фото: @alena_shoptenko

Новини по темі