Олена Шоптенко закружляла в танці з екс-чоловіком (відео)

Танці з зірками
Олена Шоптенко закружляла в танці з екс-чоловіком (відео) | 1+1
Фото: @alena_shoptenko

Паркет усіх об’єднає.

Поділитися:

Вже цієї неділі ми побачимо перші виступи учасників нового сезону «Танців з зірками». Днями стало відомо, з ким вийдуть знаменитості на головний паркет країни. Та інтриги ще вдосталь! Тим паче у свіжому випуску «Сніданку з 1+1» головний хореограф шоу Ксенія Горб заінтригувала грандіозними номерами.

Також у студії «Сніданку з 1+1» зібралися всі танцівники, які незабаром вийдуть на паркет. Вони продемонстрували свій запал перед першим ефіром і виконали енергійний танець під хіт Мадонни Hung Up, який уже став візитівкою нового сезону.

І хоча у хореографічних талантах Олени Шоптенко вже ніхто не сумнівається, їй вдалося неабияк здивувати глядачів. Вона закружляла в танці з неочікуваним партнером – колишнім чоловіком і танцівником Дмитром Дікусаром. Дивись відео, аби побачити це на власні очі:

Колишньому подружжю доведеться запекло змагатися одне з одним, адже Олена вийде на паркет у парі з актором Олексієм Яровенко, а Дмитро Дікусар став партнером яскравої Вікторії Булітко. І це ще далеко не всі сюрпризи, які готує нам цей сезон. Налаштовуйся на драйв і вмикай 1+1 цієї неділі о 21:00.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавого про «Танці з зірками» читай на нашому сайті:

1. Леді-птаха: Катерина Кухар полонила серця в сукні ручної роботи

2. Яка бусінка! Ілона Гвоздьова показала доньку-балерину (фото)

3. Переможець «Танців з зірками» Ігор Ласточкін дав пораду новим учасникам шоу

Новини по темі