Стало відомо, з ким зірки вийдуть на головний паркет країни

Танці з зірками
Відомі зіркові пари нового сезону шоу Танці з зірками | 1+1
1plus1.ua

Пари нового сезону «Танців з зірками» вас вразять.

Поділитися:

Напередодні прем’єри наймасштабнішого проекту «Танці з зірками», яка відбудеться вже в неділю, 25 серпня, канал 1+1 влаштував презентацію в столичній оранжереї та розсекретив склад пар учасників. Вечірка проходила в стилі «диско в саду», на яку завітали найпопулярніші українські співаки, ведучі, актори, блогери. Підтримати новоспечених учасників танцювального проекту прийшли, зокрема, Michelle Andrade, Наталія Могилевська, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Євген Клопотенко, Соломія Вітвіцька, Аніта Луценко, зірки «Жіночого Кварталу», актори культового серіалу «Школа».

Ведучим вечора став Юрій Горбунов. Разом із керівником напрямку великих розважальних шоу  «1+1 Продакшн» Володимиром Завадюком він розповів, на що чекати в новому сезоні.

«На вас чекає вибуховий сезон, наповнений красою та пристрастю. Це буде найсексуальніший сезон в історії українських «Танців з зірками». І зізнаюся, між деякими парами під час підготовки до першого ефіру вже виникли почуття. Цього року ми зібрали зірок з абсолютно різних сфер – починаючи від шоу-бізнесу та закінчуючи професійним спортом. Ми не боїмося бути першими, бути трендсетерами ринку та відкривати нові імена на головному паркеті країни. Найцікавіше, як на мене, що цього року в шоу немає очевидних фаворитів і перемогти може будь-хто, – розповів Володимир і розкрив подробиці першого ефіру. – Перший ефір – це понад три тонни унікального реквізиту. Вперше на паркеті буде відкритий вогонь, оркестр із зав’язаними очима, справжній поцілунок від Жені Кота та Ксенії Мішиної. А також наймасштабніший номер-відкриття – танцюристи приїдуть на перший ефір на фурі довжиною 10 метрів».

Цього року, традиційно, судити учасників будуть хореограф світового масштабу Франсіско Гомес, король бального танцю Влад Яма та українська прима-балерина, «чорний лебідь» Катерина Кухар. Під час презентації Влад Яма назвав формулу, яка допоможе гарантовано отримати перемогу в проекті: «Треба танцювати, як Іраклі Макацарія, показати на проекті такий прогрес, як Ігор Ласточкін, і мати глядацьку підтримку, як у Лесі Нікітюк».

У свою чергу, Катерина продемонструвала, як правильно виконувати танцювальні рухи, аби точно їй догодити, та додала: «Робіть по 100 батман тандю і вам стане набагато легше! А для того, аби нас цього сезону здивувати та підкорити, я вам бажаю по-справжньому закохатися в танець! І, звичайно, один в одного!».

А після цього учасники та гості заходу відточували рухи під час запального майстер-класу від Влада Ями. На завершення всі долучилися до популярного танцювального флеш-мобу #танцюйякзірка, який крокує мережею.

Головною інтригою залишалося те, з ким зірки вийдуть на паркет. Раніше це ставало відомо тільки під час прем’єри. Склад зіркових пар уперше повідомив журнал VIVA!, який присвятив цілий спецвипуск «Танцям з зірками», розповів про стосунки між партнерами та секрети підготовки. Обкладинку прикрасило суддівське тріо. Номер під час презентації представила головний редактор видання Іванна Слабошпіцька. Після цього Юрій Горбунов оголосив і запросив учасників на сцену, де вони продемонстрували свої перші па.

Отже, парою для ведучої ранкового шоу «Сніданок з 1+1», української «Моніки Беллуччі» Людмили Барбір стане актор і танцівник Дмитро Жук.

Із зіркою «Дізель шоу» Вікторією Булітко танцюватиме легенда «Танців з зірками» хореограф Дмитро Дікусар, а тренер «Голосу. Діти», актор серіалу «Відморожений» Дзідзьо вийде на паркет із минулорічною учасницею, яка навчила танцювати Руслана Сенічкіна, Яною Цибульскою. Зірка фільму «Свінгери» Михайло Кукуюк виконуватиме неймовірні па з чемпіонкою України та Італії зі спортивно-бальних танців – Лізою Дружиніною, королева гумору, актриса «Кварталу 95» Олена Кравець із яскравим танцівником Максом Леоновим.

Епатажна MARUV запалюватиме паркет із Євгеном Дмитренком, а улюблена ведуча країни Надія Матвєєва боротиметься за перемогу разом із професійним хореографом Валерієм Шохіним. Зірка серіалів «Хороший хлопець», «У неділю рано зілля копала», «Кріпосна» Ксенія Мішина танцюватиме з одним із найсексуальніших танцюристів проекту Женею Котом, а Олексій Яровенко вперше підкорюватиме танцювальний майданчик із відомою танцівницею, переможницею «Танців з зірками» Оленою Шоптенко.

Репер Серьога готується стати в пару з моделлю та танцівницею балету співачки NK Аделіною Делі. Харизматичний ведучий і шоумен Володимир Остапчук стане в пару до минулорічної переможниці Ілони Гвоздьової, олімпійська чемпіонка Анна Різатдінова танцюватиме з Олександром Прохоровим. В пару до нового гарячого ведучого «Одруження наосліп» Даніеля Салема стане пристрасна Юлія Сахневич, а до ведучої «ЖВЛ», співачки TAYANNA – переможець першого сезону оновлених «Танців з зірками» Ігор Кузьменко.

До речі, запальний виступ TAYANNA став музичною окрасою вечора та змусив танцювати всіх гостей вечора й голосно підспівувати «Фантастичну жінку». Продовжила вечірку в стилі диско одна з найсексуальніших танцівниць минулорічного сезону – DJ NANA.

Приємним сюрпризом для всіх стала поява переможниці першого сезону «Танців з зірками» Наталії Могилевської, яка презентувала україномовну версію свого легендарного хіта «В Киеве осень».

«Офіційна прем’єра відбудеться за декілька днів. Але я хочу показати цю пісню сьогодні саме тут, із вдячністю до «Танців з зірками». Бо все, що народжує цей проект, має шалений успіх», – сказала зі сцени співачка.

Цього року грандіозні номери до прямого ефіру готують нові режисери-постановники – Леся Подолянко та Дмитро Гук під керівництвом головного режисера шоу Андрія Музики. Учасники традиційно танцюватимуть під живий супровід потужних вокалістів «Голосу країни».

Нагадаємо, у фіналі виграє та пара, яка набере найбільшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів і глядацького голосування. Окрім смс-голосування відтепер у вас з’явилася унікальна можливість віддати за учасників проекту «Танці з зірками» голос у мобільному додатку 1+1 video. Ви можете зробити свого фаворита переможцем найтанцювальнішого шоу країни! Один голос у додатку – це 8 голосів, надісланих за допомогою смс, які коштують 28 гривень.

Дивіться вибуховий сезон «Танців з зірками» щонеділі о 21:00 з 25 серпня на каналі 1+1.

1+1 дякує ресторанам Савви Лібікіна: «Стейкхаус» і «Рыба в огне» за смачне доповнення цього вечора.

Нагадаємо, що сьогодні на ефір ранкового шоу «Сніданок з 1+1» завітали танцівники нового сезону «Танців з зірками». Чим дивуватимуть глядача нові учасники наступні ефіри – дізнайся у відео:

Читай також інші матеріали про «Танці з зірками»:

1. Переможець «Танців з зірками» Ігор Ласточкін дав пораду новим учасникам шоу

2. «Боже, як мені важко»: Дзідзьо прокоментував участь у «Танцях з зірками»

3. Володимир Остапчук пожалівся, що різко схуд протягом підготовки до «Танців з зірками»

Новини по темі