Кухар підготувала для Єфросиніної символічний подарунок

Танці з зірками

Суддя шоу Танці з зірками оцінила запальну самбу пари.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск . Телеведуча Маша Єфросиніна та її партнер Максим Леонов виконали яскраву самбу. Харизматичне виконання танцю підкорило серце найсуворішої судді проекту Катерини Кухар. Балерина навіть приготувала для Маші символічний подарунок - пуанти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк танцювала вальс з травмованим ліктем

«Що тільки не зробить з нашою підсвідомістю гра сновидінь. Машо, мені здається, що ви ніколи не станете прочитаною книгою. Ваш номер - така постановка, заради якої й створювалося це шоу. Ви сміливо пішли на виконання підтримки. Для того щоб ваші м'язи підкорялися наказам мозку, ви повинні починати день з батман, тандю і жете, а закінчувати - девелопе. У мене є для вас ось такий сюрприз - пуанти», - прокоментувала виступ Маші Катерина. 

Пара Маша та Максим отримали від суддів похвалу і 24 бали. Глядачі теж підтримали своїх улюбленців і дозволили їм пройти у наступний ефір шоу. Який танець танцюватимуть Маша та Максим у наступному випуску - поки залишається у секреті. Не пропустіть новий ефір Танців з зірками вже у наступну неділю о 21:00 на телеканалі 1+1.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухар аплодувала стоячи хіп хопу Зіброва

Новини по темі