Танці з зірками 14 випуск онлайн – прямий ефір 25.11.2018

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 25 листопада на 1plus1.ua.

Поділитися:

Вже цієї неділі відбудеться грандіозний фінал оновленого проекту , у якому стане відомо, хто з учасників здобуде омріяний кубок, а хто - покине шоу за крок до перемоги. Цього разу на гала-концерті пари продемонструють по три танці. Два з них глядачі вже бачили в ефірах: це перший номер та найяскравіший виступ зірок за весь сезон. Третім танцем стане номер-сюрприз, в якому пари продемонструють усі свої надбані танцювальні навички та розкриють особисті історії, про які глядачі ще не чули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся, Іраклі чи Ігор: Підтримайте свого фаворита у Танцях з зірками

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі знову складе улюбленець української публіки співак DZIDZIO. Цього разу проект порадує глядачів багатьма виступами спеціальних гостей. Своїми новими композиціями залу «запалять» популярний співак та суддя проекту MONATIK, зірки проекту «Голос країни» Віра Кекелія та Роман Дуда в дуеті, Влад Каращук (LAUD), співачка INGRET та запрошений всесвітньо-відомий швейцарський колектив KADEBOSTANY з популярною композицією «Castle in the Snow» й відомим саундтреком до найбільш обговорюваної стрічки «50 відтінків сірого» - «Crazy in Love».

Честь відкрити фінал випала тому, хто рівно 13 тижнів тому відкривав наше шоу з цим же танцем! Головний холостяк перетанцював практично всіх конкурентів, та чи впорається він із фан-клубом Лесі? Іраклі Макацарія та Яна Заєць виконали пасодобль.

Мало хто знає, що Леся до останнього вагалася чи брати участь у шоу. А сьогодні вона вже суперфіналістка! Головна інтрига вечора: чи отримає кубок Леся Нікітюк? Леся Нікітюк та Макс Єжов станцювали свій перший танок.

Не дарма ми його назвали темною конячкою проекту, адже він зміг зробити те, чого 11 пар не зуміли зробити  - став суперфіналістом. Цікаво, чи повторить він сьогодні успіх Зеленського? Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова виконали свій перший танець.

На другому етапі фіналу Іраклі та Яна вийшли на паркет з танцем, який здійняв цунамі у соцмережах і став найуспішнішим у сезоні. І саме завдяки цьому танцю наш холостяк закріпив лідерство на проекті до сьогодні.

Щоефіру вона збирає рекордну кількість перегледів на Youtube . Та завдяки цьому танцю Леся довела, що може бути не лише клоунесою, як називають її конкуренти, а й драматичною акторкою. Леся Нікітюк та Макс Єжов виконали віденський вальс від легендарну народну пісню "Цвіте терен".

Улюбленим танцем Чарлі Чапліна було танго, а улюбленим танцем глядачів став квікстеп Ігоря Ласточкіна в образі Чарлі Чапліна. Саме цей танець виконали Ігор та Ілона під час свого другого бою на паркеті. 

У Грузії на Танцях з зірками Іраклі став срібним призером, тому для нього цей вечір – справа честі. Він мріє нарешті отримати золото. Іраклі Макацарія та Яна Заєць першими виконали танець за перемогу - ф'южн. 

Як сказала Леся, якщо вона отримає кубок, то на асфальті в Хмельницькому викарбують зірку, як на Голлівудській алеї слави! Леся Нікітюк і Макс Єжов  виконали третій танець за перемогу - ф'южн. 

Для Ігоря сьогодні фінал особливо відповідальний. Бо за ним не тільки спостерігає вся країна, а й оцінює наставник – Володимир Зеленський. Чи вдасться Ласточкіну стати новою легендою? Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова виконали останній танець у суперфіналі - квікстеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест: Хто ви з суддей Танців з зірками

Новини по темі