Переможниця «Танців з зірками-4» Санта Дімопулос повернеться на шоу у вечір латини

Танці з зірками
Переможниця «Танців з зірками-4» Санта Дімопулос повернеться на шоу у вечір латини

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться четвертий прямий ефір голов-ного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

Вечір, на який весь тиждень чекала країна, буде присвячений гарячим латинським танцям.

Перед своїми виступами зірки вперше відкриють неймовірні секрети про себе, які вони ніколи не розголошували, а також покажуть, як відбувається взаємодія пари поза паркетом. Глядачі дізнаються несподівані факти із життя танцівників, яких знає і любить вся країна, та ближче познайомляться із новачками сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортсменка Лілія Подкопаєва відсвяткувала День народження третьої дитини (фото)

Лида ЛиLIDA LEE ТА ОЛЕКСІЙ БАЗЕЛА

До суддів проекту приєднається переможниця «Танців з зірками-4», співачка Санта Дімопулос. Свій виступ глядачам подарує артист Артем Пивоваров. А от хто цієї неділі вестиме балкон, стане відомо вже зовсім скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнерка Кадная поділилася сімейними фото: рік тому Аліна Лі стала мамою

Пара Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова, яка минулого ефіру опинилася в зоні ризику, продемонструє на паркеті пристрасну румбу. Співачка з’явиться на паркеті в дуже відвертому образі. Актор Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук втілять на паркеті ча-ча-ча та розкриють нові грані своєї пари, продемонструвавши пристрасні, розкуті образи. Також цей вид танцю продемонструють актор Олексій Суровцев та Марія Колосова, та спробують довести суддям, що їхня пара може позмагатися за перемогу.

Константин ВойтенкоКОСТЯНТИН ВОЙТЕНКО ТА РОКСОЛЯНА МАЛАНЧУК

Актор, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай разом із партнеркою Анною Кареліною втілять на паркеті веселий джайв. Танцюватиме пара під один з хітів Вєрки Сердючки. Співачка Джамала чесно розповість про те, що зіштовхнулася з хейтом в мережі під час участі на «Танцях з зірками». Співачка вперше на паркеті з’явиться у пристрасному образі. Артистка Lida Lee буде боротися за своє місце на паркеті та високі оцінки в турнірній таблиці, адже минулого тижня вона опинилася в зоні ризику. Разом із партнером Олексієм Базелою вони втілять на паркеті чуттєву сальсу під живий спів гурту TVORCHI. А от Ольга Харлан, а також Станіслав Горуна танцюватимуть самбу, яку минулого року зіркові учасники прозвали «самба-вбивця». Спеціально для номера Станіслава Горуни та Даніели Преап співак Віктор Павлик заспіває наживо свій хіт «Шикидим».

ФаготОЛЕГ ФАГОТ МИХАЙЛЮТА ТА КАТЕРИНА ТРИШИНА

У четвертому прямому ефірі одна з пар покине паркет. Дві пари, які у сумі отримають найменшу кількість балів від глядачів та суддів, потраплять до зони ризику. Покине шоу та пара, яка набере найменшу кількість голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драматична історія кохання Влада Ями та його дружини Ліліани: чому хореограф не наважувався на одруження

Загалом з одного номеру можно відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс.

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням.

Придбати квиток можна,натиснувши на зображення:

Квитки на танці

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі