Спортсменка Лілія Подкопаєва відсвяткувала День народження третьої дитини (фото)

У третьої дитини Лілії Подкопаєвої День народження: фото
Соцмережі Лілії Подкопаевої

Спортивна гімнастка та учасниця попередніх років "Танців з зірками" Лілія Подкопаєва поділилася зворушливим фото з чоловіком та дитиною, в якої нещодавно був День народження.

Поділитися:

Нещодавно спортсменка, гімнастка та учасниця минулих років "Танців з зірками" Лілія Подкопаєва святкувала День народження наймолодшої доньки – крихітці Евеліни виповнилося 2 рочки. Зірка поділилася зворушливою фотографією з маленькою донькою та чоловіком Ігорем Дубінським на своїй сторінці в Інстаграм: хоч фотографія й чорно-біла, вона передає ті барви теплих почуттів батьків до дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозна прем'єра "Маскарад": правила шоу (хто і коли вгадує героя в костюмі та як визначають переможця)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Підпис під фотографією такий ж ніжний, як і саме фото:

Крапельку безумовної ніжності. З Днем Народження, Щастя!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан у "Танцях з зірками": "Я поїхала на свою четверту Олімпіаду і повернулася без нічого, згадую це, як пекло"

Лілія Подкопаєва в 43 роки має трьох дітей. Першу дитину, сина Вадима, разом з першим чоловіком Тимофієм Нагорним усиновили у 8-місячному віці в 2006 році. Того ж року народилася їхня спільна донька Кароліна. Після розлучення з Тимофієм, Лілія одружилася на бізнесмені Ігорі Дубінському, від якого в 2019 році народилася Евеліна, якій 4 дні тому виповнилося 2 роки.

Влітку гімнастка Лілія Подкопаєва вакцинувалася. Як вона це перенесла розповідала "Світському життю":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Подкопаєва у «Світському житті з Катериною Осадчою» розповіла, чому вирішила вакцинуватися від коронавірусу

Нагадаємо, що 18 вересня на 1+1 стартувало шоу "Маскарад". Глядачі все ще в здогадках, хто ж знаходиться за таємничим костюмом жінки-кішки. Подейкують, що за ним саме Лілія Подкопаєва! А як здається вам?

Новини по темі