«Просто феєричний!» — Кухар поділилася враженнями від сезону Танців з зірками

Танці з зірками
Катерина Кухар розповіла, яким для неї був сезон Танців з зірками
1plus1.ua

Найсуворіша суддя зізналася, що їй не вистачатиме проекту.

Поділитися:

Минуло лише півтора тижні відтоді, як були названі імена переможців оновленого шоу Танці з зірками — Ігор Ласточкін та Ілон Гвоздьова. Проте, учасники та судді вже сумують за яскравими виступами щотижня. Так, на своїй сторінці в Instagram, Катерина Кухар зворушливо написала про те, яким для неї був останній сезон головного танцювального проекту країни та подякувала усій команді.

«Досі важко повірити, що цієї неділі не буде неймовірного кругообігу подій, карнавалу емоцій, божевільного адреналіну та улюблених облич на зйомках прямого ефіру на 1+1.

Хочу зауважити, що цей сезон був просто феєричним!!! Дякую всім причетним до цього шоу! Ви всі дуже талановиті, кожен з вас — неординарна особистість, і у кожного є, чому повчитися.

Напевно, ніде так яскраво не розкривається людина, як на подібних проектах… Адже не секрет, що кожного учасника було видно, як на долоні. І це велике щастя мати можливість працювати з такими професіоналами, які створюють в Україні найбільш рейтингові, цікаві та видовищні проекти.

Величезна праця і талант кожного, а також величезна працездатність приносять свої плоди і радують мільйони глядачів.

Велика сім'я, яка «горить» однією метою... Дякую Вам за позитивні емоції і дружбу. Ви круті! І я вже сумую...Тепер з нетерпінням чекаємо на Голос країни!».

Нагадаємо, що у фіналі Танців з зірками Катерина Кухар приголомшила чуттєвим танцем під пісню Віри Кекелії та Романа Дуди.

Новини по темі