Регіна Тодоренко зізналася, що мріє взяти участь у наступному сезоні «Танців з зірками»

Танці з зірками
Регіна Тодоренко зізналася, що мріє взяти участь у наступному сезоні «Танців з зірками» | Розважальне шоу | 1+1

Зірка поділилася враженнями від проведення прямого ефіру.

Поділитися:

Минулої неділі, 3 листопада, відбувся 11 прямий ефір вибухового сезону «Танців з зірками». Традиційно, під час реклами прихильники стежили за бекстейджем проекту на офіційній сторінці в Facebook, де про все найцікавіше завжди розповідає актор та ведучий «Сніданку. Вихідний» Олександр Попов.

Так, під час рекламної паузи ведучий встиг поспілкуватися з суперзіркою Регіною Тодоренко, яка була ведучою балкона. Регіна розповіла про свої враження від проведення свого першого прямого ефіру:

«Дуже хвилююся. Здається, було б легше відпочивати з мозамбіканцями. Я вражена. Тут справді класна організація та неперевершені виступи учасників. Я дивлюся всі випуски на YouTube та вболіваю за Аню Різатдінову. Також дуже крута Олена Кравець. Які неймовірні зміни з нею відбулися за весь час на проекті!» – жартуючи розповіла артистка.

На запитання, чи хотіла б вона взяти участь у проекті, Регіна дала цікаву відповідь:

«Думаю, можливо, наступного року, якщо мене запросять. Чому ні? Це дуже крутий проект. Звісно, важко, але я люблю труднощі. Ти бачив, що я можу? Бачив, як я стрибала з водоспаду Вікторія? Мені здається, що «Танці з зірками» я теж подужала б, якщо раптом не завагітнію. Або танцюватиму вагітною ча-ча-ча».

До слова, артист Павло Зібров, який був гостем на ефірі, також зізнався, що вболіває за Олену Кравець.

Нагадаємо, вже цієї неділі на 1+1 відбудеться довгоочікуваний чвертьфінал «Танців з зірками», який здивує глядачів новими феєричними постановками. Боротьба за місце в фіналі стає запеклішою.

Більше цікавих матеріалів читай тут:

1. Чоботи-панчохи та міні-сукня: Зваблива Регіна Тодоренко на «Танцях з зірками»

2. Хто став лідерами одинадцятого ефіру «Танців з зірками»

3. Яка пара залишила паркет «Танців з зірками» в одинадцятому ефірі

Новини по темі