Хто став лідерами одинадцятого ефіру «Танців з зірками»

Танці з зірками
«Танці з зірками» 11 випуск: Яка пара стала найкращою (Відео) | Розважальне шоу | 1+1

Боротьба стає все запеклішою.

Поділитися:

Минулої неділі, 3 листопада, відбувся 11 прямий ефір оновлених «Танців з зірками». Цього разу головною темою вечора стало повернення легенд. Так, замість звичних дуетів на паркет вийшли неперевершені тріо – підтримати своїх фаворитів прийшли колишні учасники проекту. І хоча кожен номер був по-своєму яскравим, суддям все ж довелось обирати…

Так, беззаперечним лідерами останнього випуску стали Ксенія Мішина та Женя Кот. До них приєдналась колишня партнерка Євгена латиноамериканська «запальничка» Michelle Andrade. Дві красуні та мачо влаштували на паркеті танго втрьох і вразили суворих суддів проекту в самісіньке серце. Тож чотири десятки, певно, нікого не здивували.

На другій сходинці турнірної таблиці опинилися Олена Кравець та Макс Леонов. Підтримати їх цього ефіру прийшов колега Олени Юрій Ткач. Утрьох вони виконали неймовірно енергійну сальсу. І хоча на паркет вийшли останніми, та в турнірній таблиці вирвалися вперед. Суддівський вердикт – 38 балів.

На один бал менше, 37, вибороли одразу три пари – Олексій Яровенко та Олена Шоптенко, Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова, а також Анна Різатдінова та Олександр Прохоров.

Олексій та Олена у компанії актора Павла Вишнякова виконали нестримний пасодобль, після якого пара почула від Франсіско Гомеса заповітне «love love love».

Володимир та Ілона розділили своє тріо з переможцем попереднього сезону Ігорем Ласточкіним. Разом вони показали яскраве диско, чим заслужили найвищий бал від суворої Катерини Кухар.

Анні Різатдіновій пощастило танцювати одразу з двома красенями – до неї з Олександром приєднався учасник попереднього сезону Іраклі Макацарія. Від їхнього ча-ча-ча на паркеті стало надто гаряче. Певно саме ця спека неочікувано повернула до знімального павільйону спокусника Даніеля Салема.

І на останній сходинці турнірної таблиці опинилися Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар. У яскравому тріо з ведучим «Сніданку з 1+1» Русланом Сенічкіним вони подарували глядачам чарівну самбу, яка принесла їм 29 балів.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Не пропусти новий випуск яскравого шоу наступної неділі о 21:00, адже ситуація може кардинально змінитися.

Нагадуємо, що учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше новини про «Танці з зірками» читай тут:

1. Яка пара залишила паркет «Танців з зірками» в одинадцятому ефірі

2. Гвоздьова підтримала дружину Остапчука після новини про розлучення

3. Катерина Кухар прийшла на «Танці з зірками» зі своєю головою

4. 10 найефектніших танго на «Танцях з зірками» (відео)

5. Могилевська і Яма через 13 років повернулись на «Танці з зірками» (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі