Рік, що змінив її життя: Леся Нікітюк розповіла про свій шлях до успіху

Танці з зірками

Виявляється, Леся працювала у Голосі країни!

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск грандіозного шоу Танці з зіркамиarticleContent. Ефір був присвячений темі «Рік, який змінив моє життя». Зіркові учасники ділилися найсокровеннішими розповідями, які кардинально змінили їх життя. Телеведуча Леся Нікітюк здивувала усіх своєю історією на шляху до омріяного успіху. Зірка пригадала 2012 рік і розповіла про свою роботу у шоу Голос країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк травмувалась під час першого ефіру Танців з зірками

«Тоді я влаштувалася працювати у шоу Голос країни. Я отримала роботу старшого реквізитора. Однак я мріяла бути на сцені і ходила на кастинги різноманітних телевізійних проектів. Одного разу один продюсер сказала мені: «Леся - телеведуча? Вона ж техперсонал». Ті слова стали для мене поштовхом досягати своєї мети, не зважаючи ні на кого», - розповіла Леся. 

Пройшло шість років, і Леся Нікітюк повернулася у той ж павільйон, але вже у ролі учасниці грандіозного танцювального шоу. У новому випуску Танців з зірками Леся та Максим виконали пристрасне танго і присвятили свій танок молоді, яка починає свій шлях у кар'єрі. Леся радить усім не зважати на слова інших і ніколи не лінуватися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я би поставив одиницю за поведінку», – Влад Яма прокоментував оцінку Лесі Нікітюк

Новини по темі