Руслан Сенічкін: Цікаві факти про нового учасника Танців з зірками

Танці з зірками

Ведучий ранкового шоу не перестає дивувати.

Поділитися:

Стало відомо, що останнім, чотирнадцятим, учасником нового сезону Танців з зірками став ведучий Сніданку з 1+1 . Прихильники шоу неодноразово писали про те, що хочуть бачити улюбленого ведучого на головному паркеті країни. І це таки станеться – 26 серпня о 21.00. А поки знайомимося ближче зі щирим, добрим, веселим Русланом, який не боїться нових викликів.

1. Руслан народився у Дніпрі. Здобув дві вищі освіти: перша спеціальність — інженер, спеціаліст з інтелектуальних систем у мережі, друга — журналіст. Ведучий закінчив Дніпропетровський національний університет.

2. У дитинстві Руслан мріяв бути космонавтом. Ще у школі почав причаровувати дівчат, писав їм записки, а тепер жінки присвячують йому пісні. Та й не дивно, адже Сенічкін може похизуватися безліччю талантів – вправний рибалка, маститий кулінар, який ще й гарно співає. Пам’ятаєте його виступ на сцені Голосу країни?

3. Серед чеснот ведучого ранкового шоу – добре серце: він збирає гроші на лікування для хворих людей, хоча про це не любить говорити.

4. Голос улюбленого ведучого можна почути у відомих мультфільмах Смішарики, де він озвучив героя Лосяша, та у Монстрах на канікулах-3. Телезірка дав український голос одному з головних героїв мультику – багатодітному вовку Вейну.

5. Якось Сенічкін зізнався, що з усіх маминих страв найбільше любить тістечка «Троянди». «Одне з яскравих і найсмачніших вражень мого дитинства – це мамині тістечка «Троянди». Де вона взяла цей рецепт, досі не можу збагнути, а вона не зізнається. Вочевидь, це її авторський. Адже де б я не бував – в гостях, у друзів, навіть у кондитерських, – такий смак мені не траплявся. Він неперевершений і неповторний! Тепер я сам навчився готувати ці тістечка».

6. Говорячи про свою майбутню обраницю, Руслан Сенічкін запевняє, для нього головне — не зовнішність, а почуття гумору:

«Хіба можна шукати якийсь ідеал. Звісно, почуття гумору обов’язково має бути, тому що без іронії на життя дивитись неможливо. Щодо краси і зовнішності, то мені здається це абсолютно суб’єктивно. Тобто для когось вона може бути некрасивою, а для мене буде єдиною і неповторною».  

7. Сенічкін — володар кількох нагород престижної премії Телетріумф. Зокрема, цього року переміг у номінації Ведучий ранкової інформаційно-розважальної програми.

Новини по темі