Серьога показав синів, яких виховує сам

Танці з зірками
Серьога показав синів, яких виховує сам (відео) | 1+1

Марк і Платон підтримали батька перед першим ефіром «Танців з зірками».

Поділитися:

Репер Серьога став справжньою сенсацією першого ефіру «Танців з зірками». Він вийшов на паркет під свій легендарний хіт «Черный бумер», якому саме виповнилося 15 років! Та не менше глядачі здивувалися, коли побачили синів артиста – 10-річного Марка і 7-річного Платона.

Річ у тому, що Серьога не щедрий на особисті кадри. В акаунті зірки немає жодних світлин його дітей, а в інтерв’ю він уникає приватних подробиць. Ще маленькими хлопців можна було побачити у кліпі репера «Твой любимый клоун», який вийшов п'ять років тому.

Та у відповідальному ефірі «Танців…» артист все-таки показав своїх головних уболівальників. Глядачі побачили декілька сімейних кадрів з особистого архіву Серьоги. А також Марк і Платон записали для батька кумедне відео зі словами підтримки. Усе це та ще й «пацанський» фрістайл від відомого репера дивись просто зараз:

За словами артиста, тепер його будні проходять так: він рано встає, готує синам сніданок, а потім будить їх. «Діти – на заняття, а я – розучувати хореографічні комбінації», – поділився Серьога.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Не пропусти найцікавіші новини про «Танці з зірками»:

1. «Мила мордашка»: Кукуюк присвятив вірш Поляковій

2. «Казав, що я ні на що не здатна», – TAYANNA про колишнього

3. Що спільного у Людмили Барбір і Моніки Белуччі

Новини по темі