Що спільного у Людмили Барбір і Моніки Белуччі

Танці з зірками
Що спільного у Людмили Барбір і Моніки Белуччі | 1+1

Навіть більше, ніж тобі здається.

Поділитися:

Минув лише перший ефір нового сезону «Танців з зірками», як Людмила Барбір уже полонила серця глядачів і членів журі. Перед її пристрасним контемпорарі не встояв ніхто – навіть Руслан Сенічкін, який мав би уже вивчити темперамент своєї колеги, нервово потирав лоба.

Під час ефіру Юрій Горбунов і Катерина Кухар помітили, як ведуча «Сніданку з 1+1» схожа на всесвітньо відому красуню Моніку Белуччі. Цю думку одразу підхопили й глядачі – і почали аналізувати, чим саме Людмила так нагадує італійську діву. Пропонуємо тобі і свою версію.

Фігура, що зводить з розуму

Людмила Барбір, як і її італійська близнючка, є володаркою довгих ніжок. Її світлини в шортах та сукнях з розрізами викликають хвилі захопливих коментарів. Підтягнутими формами Людмила зобов’язана не лише генетиці, а й спорту – вона має чорний пояс із бойового мистецтва.

Фото: @liudmila.barbir / @monicabellucciofficiel

Відбиток професії

Моніка Белуччі – визнана акторка світового масштабу, хоча її кар’єра в кінематографі почалася чи не випадково. Людмилу Барбір же українці знають передусім як ведучу, проте за освітою вона – акторка театру і кіно. У неї навіть було декілька ролей у фільмах, та доля привела зірку на кастинг ранкового шоу. Тож вона добре знає, як «заразити» глядача своєю емоцією.

«Чорні брови, карі очі…»

Так фольклор оспівує красу української дівчини. Утім, чорне, немов смола, волосся – характерна ознака й запальних італійок. А ці зіркові красуні увібрали найкращі гени!

Фото: @liudmila.barbir

Пристрасть зашкалює

Моніка Белуччі володіє особливим магнетизмом, потужною жіночою енергією та сексуальністю. Тим часом перший ефір «Танців з зірками» показав, що Людмила Барбір ні на крок не відстає від італійської колеги. Не встояв навіть досвідчений танцівник Франсіско Гомес. «Стільки пристрасті, стільки харизми! Я тепер ваш», – зізнався суддя.

Пригадай виступ Людмили Барбір із Дмитром Жуком, який так вразив усіх:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

До речі, інші зірки 1+1 нам теж декого нагадали… Переходь за посиланнями і порівняй!

1. Партнер MARUV по «Танцях з зірками» вражає схожістю з солістом Little Big

2. Лідія Таран дивує схожістю із Грейс Келлі

Новини по темі