Слава Камінська: «Моя головна робота - діти»

Танці з зірками

Учасниця Танців з зірками про сім'ю, кар'єру й партнера на паркеті.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua учасниця Слава Камінська розповіла, як поєднує кар'єру та сімейне життя, а також зізналась, які риси найбільш цінує у своєму партнері на паркеті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава Камінська не вийшла на паркет Танців з зірками

«Мій партнер повинен бути в першу чергу терпеливим. Усі артисти дивакуваті та мають непростий характер. Людина з таким характером, як у мене, навряд зможе працювати зі мною. Він повинен бути спокійним й терплеливим, зрозуміло усе пояснювати, ну і, звичайно, бути харизматичним», - характеризує свого партнера Слава. 

Перед тим як взяти участь у шоу Танців з зірками Слава довго вагалась, розуміла наскільки це важко і мала сумніви, чи вистачить їй терпіння. У минулому сезоні танцювального шоу співачка вболівала за Надю Дорофєєву та Наталію Могилевську. 

Слава Камінська також поділилась секретом, як їй вдається мати гарну фізичну форму. 

Я займаються так званим концертним спортом (прим.ред. - посміхається). Також відвідую спортзал, коли встигаю. 

Через щільний графік Славі часто не вистачає часу. Співачка стверджує, що після народження дітей зрозуміла, що саме вони її головна робота: 

«Через свій графік інколи я недостатньо часу приділяю дітям. Мене це засмучує. Я усвідомлюю, що через участь у Танцях з зірками мені доведеться ще менше часу присвячувати їм. Я багато часу проводитиму на репетиціях. Однак якщо я взялась за цю справу, хочеться гідно довести її до кінця». 

Нагадуємо, що через серйозну травму Слава Камінська та Ігор Кузьменко не вийшли на паркет Танців з зірками у 1 ефірі шоу. Як складеться доля Слави у проекті - дивіться вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ  ТАКОЖ: Слава Камінська серйозно травмувалась під час репетиції дебютного номеру у Танцях з зірками

Новини по темі