Слава Камінська серйозно травмувалась під час репетиції дебютного номеру у Танцях з зірками

Танці з зірками

Лікарі заборонили співачці танцювати протягом 10 днів.

Поділитися:

Днями відома співачка, учасниця нового сезону Слава Камінська шокувала своїх підписників в Інстаграм. Зірка опублікувала світлину біля апарату рентгенографії і зізналася, що отримала серйозну травму під час репетиції першого номеру у Танцях з зірками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна заінтригувала партнером-красунчиком

 

A post shared by Babaslavka (@babaslavka) on

«Не найбільш вдала локація. Це апарат рентгенографії. Що я там забула? Коротко про головне. Все було більш, ніж чудово (завжди боюся, коли все зовсім добре, це явно не до добра). Ми відпрацьовували підтримки. Ну от навіщо мені в 34 роки ця акробатика? А щоб красиво було, і щоб всі ахнули. Однак ахнула і охнула тільки я. Прикро, що цю підтримку ми виконували чудово і не один раз. Що за дурниця? Як наврочив хтось. Знаєте, коли від удару забуваєш як дихати? А потім згадуєш, але так боляче, ніби всі ребра переламані і ними ж пошкоджені легені», - прокоментувала фото зірка. 

Слава також розповіла, що хоча вже минуло декілька днів, їй все ж важко дихати, а також є різкий біль в зоні попереку. Лікарі порадили співачці не танцювати протягом 10-ти днів. Незважаючи на травму, зірка обіцяє шанувальникам вийти на паркет Танців з зірками. 

Що б не сталося, на паркет я вийду, в крайньому випадку виповзу під ваші бурхливі оплески. Це теж феєрично, - стверджує Слава. 

З ким танцюватиме Слава Камінська у першому прямому ефірі грандіозного танцювального шоу - дізнайдесь вже у неділю, 26 серпня о 21:00 на телеканалі 1+1. Нагадуємо, що оцінювати виступи зіркових учасників та їх партнерів будуть тренер «Голосу.Діти» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону став Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спокусливі сукні та смугасті костюми: Яскраві образи зірок на презентації Танців

Новини по темі