Слава Камінська розсекретила свою дієту

Танці з зірками
Слава Камінська голодує, щоб схуднути
@babaslavka

Співачка розповіла, як бореться із зайвими кілограмами.

Поділитися:

Нещодавно Слава Камінська повернулася з відпочинку в Об’єднаних Арабських Еміратах та зізналась, що не задоволена своєю фігурою. Співачка вирішила діяти швидко, тому вже обрала дієту для схуднення. Зірка випробує новий тренд — інтервальне голодування 18/6.

За словами Слави, такого режиму харчування вже місяць дотримується її мама і результат вражає — мінус 5 кг. Артистка більш детально розповіла про модну дієту:

«18 годин мама нічого не їсть взагалі, а 6 годин їсть абсолютно все, що їй заманеться, враховуючи бургери. За місяць — мінус 5 кг, хоча до цього безуспішно випробувала купу способів.

Існують різні варіанти інтервалів 16/8, 14/10, 24/0, але суть одна: в коротший проміжок можна їсти все, що заманеться, а в інший — не можна нічого, крім пиття. Як виявилося, це дуже популярна методика, завдяки якій люди не лише скидають зайву вагу, але і покращують роботу організму, знижують ризик виникнення маси захворювань, уповільнюють старіння і покращують роботу мозку».

Слава Камінська вже два дні харчується за обраним режимом і говорить, що відчуває себе нормально.

Я їм з 12 до 18. Мені подобається їсти все. І чим брудніше, тим смачніше.

Але все-таки сподіваюся, що, як і мамі, мені за це нічого не буде. До вечора трохи складніше, адже лягаю пізно. У хвилини відчаю намагаюся багато пити (що мені ще залишається робити) і, мені здається, такої кількості чаю, як за ці два дні, я за все життя в закладах не випила».

Також Слава написала, що сьогодні її вага складає 56,5 кг, а ріст — 173 см. Результатами схуднення співачка пообіцяла ділитися і надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо наймоднішу дієту 2019 року

Новини по темі