Шоптенко викрала кубок, а Кравець влаштувала стриптиз: Найяскравіше з 6 випуску «Танців з зірками»

Танці з зірками
Найяскравіші моменти 6 випуску Танців з зірками (добірка з гіфками) | Розважальне шоу | 1+1

Шалений «Вечір кінофільмів» у гіфках.

Поділитися:

Минулої неділі стало остаточно зрозуміло, чому новий сезон «Танців з зірками» називають вибуховим. Доки серця телеглядачів 1+1 фігурально розривалися від захвату, на паркеті все палало від вибухів — буквально. Першим запалив Дзідзьо

Та йому така витівка коштувала багато — місця в проекті. В номінації на виліт він з Яною Цибульською цього разу опинився з парою Олексія Яровенка та Олени Шоптенко. Не дивно, що вони також відзначилась «пекельними» фокусами…

Спочатку вони взяли у полон ведучих на балконі, «Бетмена» Євгена Кошового та «Жінку-кицьку» Анну Буткевич, і пригрозили динамітом. Потім здійснили замах на суддів — Франсіско Гомеса, «Чаклунку» Катерину Кухар і Влада Яму

Члени журі оговтатися не встигли, як Шоптенко поцупила кубок «Танців з зірками», а Яровенко підготував усе для втечі. 

Як же їм, на відміну від Дзідзьо, вдалося уникнути покарання? Можливо, річ у пікантному моменті, який через хаос залишився поза увагою… Підлестилася хитрунка! 

Взагалі від учасників суддям у шостому прямому ефірі довелося натерпітися. «Червона королева» Вікторія Булітко недвозначно продемонструвала, що буває з тими, хто ставить низькі оцінки. 

Прозоро натякнула і Ксенія Мішина

Хоча, враховуючи жахливу поведінку пустотливого Жені Кота, швидше погроза була адресована саме йому… 

Даніель Салем також ступив на слизьку стежку. Доки вони з Юлією Сахневич приміряли образи Бредлі Купера та Леді Ґаги з романтичного фільму «Народження зірки», вдома на нього чекала особиста «Ірина Шейк» — дружина... 

Також Даніель пригадав тактику TAYANNA, яка щоразу на паркеті співала, і скористався її ідеєю.

Крім нього, не танцями, так музичним талантом вирішив брати Михайло Кукуюк.  

А ось Анну Різатдінову судді нарешті вмовили забути про шпагати. До того ж після свого найрозпуснішого номеру спортсменка влаштувала відпочинок від пристрасних сцен. Тепер — усе скромно! 

Але це не точно… 

Олена Кравець продовжила доводити, що вона не лише комедійна акторка. І може бути зовсім несмішною та взагалі різною. Навіть такою.  

Цього випуску артистка «Жіночого Кварталу» мріяла нарешті здивувати Франсіско Гомеса... Здається, чергова спроба — вдала!  

Вже за кілька днів, 6 жовтня о 21:00, дивись новий випуск «Танців з зірками», присвячений обміну партнерами. Адже якщо не подивишся, прийде «Жінка-кішка» і зробить тобі «кусь». 

А ось якими були минулі ефіри:

1. Чому п’ятий ефір «Танців з зірками» став найдраматичнішим вечором сезону

2. Весілля Кухар та еротика в прямому ефірі: Чому 4-й випуск «Танців з зірками» ввійде в історію 

3. Шлюбна ніч і грішні янголи: Найяскравіші моменти третього ефіру «Танців з зірками» 

4. Битва Винників і тверк Матвєєвої: Найяскравіші моменти другого ефіру «Танців з зірками» 

5. Трусики для Кухар і Серьога на «бумері»: Найяскравіші моменти першого ефіру «Танців з зірками» 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новинистане цікавим співбесідником у темах модикрасиздоров'я та стосунківРазом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter. 

Новини по темі