Станіслав Горуна в «Танцях з зірками» про бронзову медаль: «Я не міг уявити, що звичайний пацан, тренуючись у напівпідвальному приміщенні, зможе колись дійти до олімпійського подіуму»

Танці з зірками
Станіслав Горуна розказав в шоу «Танці з зірками» про свою бронзову медаль
instagram/iamhoruna

Станіслав Горуна в третьому ефірі шоу «Танці з зірками» розказав про рік, що кардинально змінив його життя.

Поділитися:

Третій ефір танцювального шоу «Танці з зірками» був присвячений темі «рік, що змінив моє життя». Станіслав Горуна поділився особистим та розказав, що рік, який змінив його життя — 2003, це час, коли він почав займатися карате.

Рік, який змінив моє життя – 2003, коли я прийшов на секцію карате. Навряд чи я міг уявити, що звичайний пацан з сімсотки (район у Льовові), тренуючись у напівпідвальному приміщенні зможе колись дійди до олімпійського подіуму. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Всі ці рухи стегнами не вкладаються в мою пацанську філософію», – каратист Станіслав Горуна про участь у «Танцях з зірками»

Станіслав Горуна дуже пізно почав займатися карате, тому навіть не мріяв про успіх:

Мої суперники, з якими я стояв на олімпійському п’єдесталі, почали займатися карате ще в 6-7 років. А я почав в 14 років, тоді коли вони вже були титулованими спортсменами. Тим не менше я зі всім впорався, тому що я викладався і фізично, і інтелектуально. 

Станіслав Горуна розказав про заняття карате

Свою участь у шоу «Танці з зірками» Станіслав Горуна прокоментував так:

Я бачу, що від пацана, який взагалі не сприймав танці, я перетворююся на естета, якому подобається цей вид мистецтва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма з родиною, Анна Різатдінова, Олександра Лобода, Станіслав Горуна і Тарас Тополя пробігли 5 кілометрів заради дітей

Дивіться відео танцю Твіст у виконанні Станіслава Горуни та Даніелли у шоу "Танці з зірками" 2021"

Новини по темі