«Всі ці рухи стегнами не вкладаються в мою пацанську філософію», – каратист Станіслав Горуна про участь у «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Каратист Станіслав Горуна про участь у шоу "Танці з зірками"
Instagram/iamhoruna

Вчора став відомий останній, 14-й учасник шоу «Танці з зірками». Ним буде каратист, бронзовий призер Олімпіади в Токіо Станіслав Горуна.

Поділитися:

Останнім серед зірок про участь у новому сезоні шоу «Танці з зірками» оголосив каратист, олімпійський призер Станіслав Горуна. Сьогодні він завітав до студії шоу «Твій день» і розповів, чому погодився на участь в цьому шоу, хто його до цього спонукав та які має плани на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Танці з зірками» на 1+1: останнім учасником п’ятого сезону став олімпійський призер Станіслав Горуна

Станіслав Горуна – один з найбільш титулованих українських каратистів, бронзовий призер Олімпіади-2020 у Японії. Дивіться, як про свою участь у Олімпіаді Станіслав Горуна розповідає у «Сніданку з 1+1»:

Станіслав розказує – після Олімпійських ігор ще навіть не встиг повернутися до тренування з карате, оскільки одразу ж почалися репетиції «Танців з зірками». Спортсмен зізнається, що репетиції даються йому непросто:

Вчора 6 годин поспіль я був у репетиційній залі, повністю «вбив» собі ноги. Карате і танці – це зовсім інша м’язова комбінація. Я раніше ніколи не танцював, всі ці рухи стегнами не вкладаються у мою пацанську філософію. Тож мене доведеться готувати навіть не з нуля, а з мінуса – фактично «переробляти» з карате.

Станіслав зізнається, що найважче йому дається одночасно поєднувати рухи стегнами, руками і ногами. До автоматизму рухів йому ще дуже і дуже далеко.

Станіслав ГорунаФОТО: Instagram/iamhoruna

Про партнерку по паркету Станіслав Горуна розповідає, що її підбирали йому досить довго, і він дуже задоволений остаточним вибором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Луїджі Самеле: про зародження своїх стосунків, родинні посиденьки в Україні, Олімпіаду і ревнощі через «Танці з зірками»

Спортсмен зізнається:

Партнерка в мене і класна, і терпляча, і гарно все пояснює. Мені з нею дуже пощастило. Думаю, саме вона для мене – найкращий варіант.

Хто ж вмовив Станіслава Горуну взяти участь у «Танцях з зірками»? Відповідь на це питання з’явилася у відео-включенні зі Львова дружини спортсмена Марічки та маленького сина Лева. Марічка говорить:

Я дуже зраділа, коли дізналася, що Станіславу запропонували взяти участь у цьому шоу. Я його буквально впрошувала, щоб він погодився. Бо і мені, і нашому синочку буде дуже цікаво бачити його по телевізору та вболівати за нього. Думаю, що Лев буде в захваті дивитися на тата в телевізорі.

Дружина запевняє, що зі спокійним серцем відпускає коханого на паркет і бажає йому лише перемоги.

Станіслав ГорунаФОТО: Facebook НОК України та олімпійська команда 

Прем’єра нового сезону «Танців з зірками» відбудеться вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Продаж квитків на ефіри та генеральні репетиції вже стартував. Щоб придбати квиток, натискайте на зображення:

Танці квитки

Станіслав Горуна також розповів про свої плани на майбутнє: чи планує він завершити спортивну кар’єру? За фахом він юрист. Станіслав говорить:

Я ще залишуся у спорті рік-два, але уже без того напруження, що передувало Олімпіаді. Хочу спробувати, як це – займатися улюбленою справою в своє задоволення? А взагалі моя мета у майбутньому – стати Президентом України.

Дивіться відео візиту Станіслава Горуни до шоу «Твій день»:

Новини по темі