Топ-10 цікавих фактів про Влада Яму, суддю шоу «Танці з зірками»: про брата, дружину та булінг в школі

Танці з зірками
Цікаві факти про Влада Яму, головного суддю шоу "Танці з зірками"
instagram/vladyama_official

Танцюрист Влад Яма вже декілька років є суддею у шоу «Танці з зірками». Що відомо про зіркового суддю?

Поділитися:

Влад Яма — український танцюрист та хореограф, суддя телевізійних проектів «Танці з зірками», ведучий денного інфотеймент-шоу "Твій день". Став відомим після участі в шоу «Танці з зірками» в парі з Наталією Могилевською, де вони посіли почесне 2 місце. Після цього проекту він зайняв суддівське крісло у шоу «Танці з зірками», де колись сам був учасником.

цікаві факти про Влада Яму

Цікаві факти про Влада Яму

1. Народився Влад Яма у Запоріжжі в родині вчителів-істориків. Закінчив Запорізький національний університет факультет фізичного виховання. Танцями почав займатися з семи років. Спочатку танцював в танцювальному клубі «Крок», потім багато років був частиною танцювального колективу «Фієста» у Запоріжжі. Після переїзду до Києва (2001 рік), займався в київському «Данс-центрі» та виступав в Українській федерації сучасного танцю.  

2. Влад Яма згадує, що танцями почав займатися з власного бажання, але в школі йому часто доводилося терпіти знущання через своє хобі. З нього насміхалися однолітки, які в той час займались боксом чи боротьбою. Танцівник пригадував:

І губи розбивали, і ніс розбивали кілька разів. Бувало...

Влад Яма почав викладати танці навчаючись у дев'ятому класі. Його першими учнями були діти. Через три роки хлопчик тренував вже дорослі групи.

цікаві факти про Влада яму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський – новий суддя «Танців з зірками»: 7 цікавих фактів про життя зірки

3. З 16 років хлопчик почав брати участь у закордонних чемпіонатах з бальних танців. Першими країнами в яких він побував були Польща та Словенія. 

У 2001 й 2005 роках Влад Яма переніс дві складні операції на колінах із-за неправильних тренувань та небезпечних стрибків. Але танцюриста це не засмучує, бо він впевнений, що танці — це спорт і травми тут норма. 

що відомо про Влада Яму

4. У 2002 році Влад Яма взяв участь у Відкритому чемпіонаті з бальних танців у Лондоні (Open Metropolitan Championship) та переміг. 

5. У 2006 році Влад Яма став учасником шоу «Танці з зірками». Він виступав у парі з Наталією Могилевською та отримав почесне друге місце, поступившись парі Володимира Зеленського та Олени Шоптенко. Після участі в цьому шоу Влад Яма отримав шалену популярність.

6.  У 2017 став членом журі у розважальному шоу «Ліга Сміху», а у 2020 році учасником «Команди Новаторів» у шоу «Маскарад».

7. З 2021 року Влад Яма є ведучим денного інфотейнмент-шоу «Твій День», що транслюється на телеканалі «1+1».

8. Влад Яма має старшого брата, Яму Дмитра Миколайовича, він працює адвокатом.

9. З майбутньою дружиною Ліліаною танцівник познайомився в нічному клубі. Йому спершу здалось, що Ліліана надто красива для нього, тому він так і не наважився підійти. Через деякий час Влад Яма знову зустрів дівчину під час святкування свого дня народження. Цього разу він наважився підійти та познайомитися, а через деякий час пара почала зустрічатися, але зробити пропозицію наважився аж через 7 років стосунків.

що выдомо про танцюриста Влада Яму

10. У 2015 році Влад Яма таки одружився з Ліліаною Кудлай (має диплом менеджера з туризму), а через 1,5 року після весілля у пари народився син Леон. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Артур Логай розповів, чи ревнує його дружина до партнерки по «Танцях з зірками» та про свій персонаж у серіалі «Моя улюблена Страшко»

Нагадуємо, що прем’єра нового сезону «Танців з зірками» відбудеться 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1.
Щоб купити квиток, натискай на зображення:

придбати квитки на танці з зірками

Новини по темі