Суперфінал «Танців з зірками»: Макс Чмерковський розповів, над чим треба працювати фіналістам задля перемоги у шоу

Танці з зірками
Макс Чмерковський пояснив, над чим треба попрацювати кожній парі, щоб перемогти у Танцях з зірками

Вже у неділю, 28 листопада, відбудеться грандіозний фінал шоу «Танці з зірками». Суддя Макс Чмерковський пояснив, над чим треба попрацювати кожній парі у фіналі, щоб перемогти.

Поділитися:

Суддя Макс Чмерковський у постшоу «Танців з зірками» розповів, над чим, на його думку, треба більше попрацювати кожній парі у фіналі, щоб отримати жадану перемогу.

Нагадаємо, у фіналі «Танців з зірками» буде танцювати 3 пари:

►Артур Логай та Анна Кареліна.

►Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук.

►Ольга Харлан та Дмитро Дікусар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський порівняв українські та американські «Танці з зірками» та зізнався, яке шоу йому подобається більше і чому

Про пару Артур Логай та Анна Кареліна Макс Чмерковський розповідає:

«Артур Логай бере божевільним драйвом. Але у фіналі він повинен видихнути і заспокоїтися. І спробувати показати все, чого він навчився на проєкті: без експериментів чи нових підтримок».

Щодо партнерки Логая, Анни Кареліної, Чмерковський зазначає, що вважає її найбільш професійною танцівницею в цьому сезоні. Дивіться, як Артур та Анна танцювали джайв у півфіналі "Танців з зірками":

Парі Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук Макс Чмерковський радить показати насамперед гарну парну роботу, адже, підкреслює суддя, це шоу про танці з партнерами, а не про сольні номери. 

«Войтенко для мене найкращий виконавець-індивідуал. Але це не індивідуальне шоу, у нього є партнерка, яку я пів сезону не бачу. Дуже важливо – танцювати в парі, зробити це разом і показати загальну картинку. Костя повинен у фіналі зробити не те, що він робив впродовж усього сезону, а дійсно показати, чого він навчився ще, а головне – бути в парі».

Дивіться, як Костянтин Войтенко на "Танцях з зірками" сольно танцював модерн:

Щодо пари Ольги Харлан та Дмитра Дікусара, Макс Чмерковський зазначає:

«Олі потрібно продовжувати в тому ж дусі: вона єдина на цьому паркеті може показати жіночність, романтичність».

Чмерковський також відзначає високий рівень майстерності партнера Ольги Харлан Дмитра Дікусара і бажає цій парі лише одного – впевнено показати у фіналі «Танців з зірками» все, чому вони навчилися впродовж проєкту. Дивіться віденський вальс у виконанні Ольги Харлан, Дмитра Дікусара та Санти Дімопулос:

Нагадаємо, грандіозний фінал "Танців з зірками" відбудеться вже наступної неділі, 28 листопада, о 21:00 на каналі 1+1Квитки на останній ефір сезону можна придбати, натиснувши на посилання.

Голосуйте за улюблену пару: віддати свій голос можна впродовж усього тижня! У фіналі будуть підсумовуватися всі голоси, віддані глядачами за своїх фаворитів на минулому ефірі, всі голоси впродовж цього тижня та голоси, віддані за улюблену пару на ефірі 28 листопада. Детальніше з умовами голосування можна ознайомитися тут:

Як проголосувати за улюблену пару на "Танцях з зірками" (номер кожної пари) та потрапити на прямий ефір шоу

Новини по темі