«У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

Танці з зірками

Ексклюзивне інтерв’ю з харизматичним учасником «Танців з зірками».

Поділитися:

Редакція 1plus1.ua не припиняє знайомити тебе ближче з учасниками проекту «Танці з зірками». 

Героєм сьогоднішнього ексклюзивного інтерв’ю став темпераментний та гарячий ведучий «Одруження наосліп» Даніель Салем, який є засновником та співвласником кількох закладів, зокрема ресторану та готельно-ресторанного комплексу.

Ти вже встигла побачити Даніеля у промо-ролику танцювального шоу. У ньому харизматичний телеведучий постає в образі сексуального мачо. Салем намагається приборкати норовливу MARUV, демонструючи звабливі рухи у воді.

Та за чашкою ароматної кави у гримерці зірка відкривається з іншого боку… 

Займалися танцями раніше? 

Ні, ніколи. Однак моя мама була балериною. Вона навіть знімалася у фільмі. А ось тато — спортсмен. Я теж захоплююся спортом: скелелазіння, бокс, кроссфіт, тхеквондо, парашутизм. Тобто усе, що пов'язано з екстримом. Завжди намагаюся тримати себе у гарній фізичній формі. Та я не впевнений, що це допоможе мені танцювати краще (усміхається)

Дивилися попередні сезони «Танців з зірками»? 

Так — найперший сезон. А коли дізнався, що став учасником «Танців з зірками», одразу ж почав переглядати сезони оновленого проекту. Мені сподобався мандрівник Дмитро Комаров, я дуже люблю його програму. Він чудово вжився в цей проект. Дмитро вийшов за межі своєї зони комфорту, спробував — і нічого з ним не трапилося, залишився в живих (сміється).

Що надихнуло взяти участь у танцювальному шоу? 

Я дуже люблю челенджі. Чим більше чогось боюсь, тим ближче до цього наближаюся. Можливо, це закладено у моїй природі або ж є наслідком батьківського виховання. Зрештою було б круто, щоб моя донька сказала, що її тато пробував усе. Навіть танці.

Яка ваша мета у танцювальному шоу? 

Головне завдання — побороти страхи. Я завжди боявся танцювати. Але не тому, що вважав це не чоловічим заняттям, а думав, що мені не вистачить пластики. У мене 69 переломів. Пригадую випадок, коли танцював лезгінку із друзями і примудрився зламати ногу. Тоді я й зрозумів, що танці — не моє. Тепер намагатимусь позбутися своєї карми. 

Який танець хотілося би виконати найбільше? 

Я фанат фільмів із Джоном Траволтою та Джонні Депом. Хотів би виконати джайв або свінг. 

Секс-символом минулого сезону «Танців з зірками» став Іраклі Макацарія. Впевнена, глядачки оцінять й вашу харизму. Що думаєте з цього приводу? 

Особисто я нагадую собі великого і незграбного ведмедя, який завжди спотикався або на когось наступав. Я не вважаю себе секс-символом. Але як мене буде сприймати глядач — цікаво й самому!

Вже встигли познайомитися із суддями? 

Мені дуже подобається суддівський склад. Особисто знайомий тільки із Владом Ямою. Але це історія з минулого. До того, як я став власником барів та ресторанів, працював керівником одного із закладів. Він був моїм гостем. Тоді ми й познайомилися. 

Як ставитеся до критики? 

Абсолютно готовий її почути. Думаю, наші судді будуть щедрими на критику. Особливо Франсіско Гомес. Але це ж круто! Я навпаки не дуже люблю, коли надміру вихваляють. Проте найважливіше — чути приємності від партнерки. Таким чином, я буду відчувати її підтримку і знати, що у мене непогано виходить. 

Більше новин про новий сезон «Танців з зірками» читай на нашому сайті: 

1. Суддя «Танців з зірками» Франсіско Гомес зізнався, хто став його фаворитом у попередньому сезоні шоу

2. Людмила Барбір дуже гаряча у цій сукні-сітці

3. Учасником «Танців з зірками» став відомий репер

4. Епатажна українська співачка стане учасницею «Танців з зірками»

5. «Танці з зірками» розпочали продаж квитків на прямі ефіри

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі