Танці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 26.08.2018

Танці з зірками
Танці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 26.08.2018

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 26 серпня на 1plus1.ua.

Поділитися:

26 серпня о 21.00 на каналі 1+1 стартує новий сезон легендарних Танців з зірками. У прямому ефірі глядачі побачать онлайн, як запалять паркет відомі українські зірки разом із найкращими танцівниками.

Нагадаємо, що на головний паркет країни вийдуть грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки й тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, солістка гурту НЕАНГЕЛИ Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andrade, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч, телеведучі Леся Нікітюк та Оксана Марченко, співак Павло Зібров та ведучий ранкового шоу Руслан Сенічкін.

Саме в першому прямому ефірі ви нарешті дізнаєтеся, з ким із зірок танцюватимуть раніше заявлені танцівники.

Співведучою Юрія Горбунова цього разу буде співачка Тіна Кароль.

Не пропустіть трансляцію яскравого шоу онлайн!

Честь відкрити цей історичний вечір випала тому, на кого і досі полюють усі жінки! Головний холостяк країни, гарячий грузин - Іраклі Макацарія. Разом із ним вийшла на паркет срібна призерка шоу Танцюють всі - Яна Заєць. Вони виконали запальний пасодобль.

Другою вийшла на паркет обличчя проектів Хто проти блондинок, Орел і решка, Хто зверху – Леся Нікітюк. Вона обіцяє продовжити справу  Комарова та перемогти! Ведуча виконала фрістайл із дворазовим чемпіоном України зі спортивно-бальних танців Максимом Єжовим.

Третьою вийшла на паркет найсексуальніша крихітка шоу - україно-болівійка Michelle Andrade. Їй дістався джекпот, срібний призер минулого року – Женя Кот. Пара виконала гарячу бачату.

Четвертою вийшла на головний паркет країни Аніта Луценко - обличчя шоу Зважені на щасливі. Відома фітнес-тренер та її партнер Олександр Прохоров вирішили присвятити свій перший танець Кузьмі Скрябіну, якому цього року виповнилося б 50!

Ведуча Маша Єфросиніна та її партнер, віце-чемпіон світу в латиноамериканській програмі, Макс Леонов виконали пристрасну румбу.

Павло Зібров та чемпіонка України зі спортивних бальних танців Марія Шмельова виконали чуттєвий вальс.

Найступна пара - герой нашого часу, олімпійський призер, гордість нації, боксер Денис Берінчик та зірка шоу Танцюють всі Катя Белявська!

Відомий комік Ігор Ласточкін та улюблениця глядачів Ілона Гвоздьова запалили паркет джайвом!

Співачка Злата Огнєвіч вийшла на паркет із Дмитром Жуком. Пара виконала модерн із східними мотивами.

Ресторатор Микола Тищенко не зрадив собі – і запропонував глядачам смачну «страву». Прямо на паркеті він «приготував» суші на тілі своєї партнерки NANA.

Наступними вийшли на паркет ведуча Оксана Марченко та Дмитро Чаплін. Вони показали країні чарівний вальс.

На паркет уже готовий вийти головний конкурент по рівню тестостерону в крові Іраклі та Тищенка… Міцний горішок, мужній і сексуальний опер за викликом - Павло Вишняков. Та його партнерка, зірка шоу Танцюють всі - Юля Сахневич.

Останніми запалили паркет Руслан Сенічкін та Яна Цибульська. Ведучий зізнався, що за час заняттями танцями він схуднув зі 114 до 105 кг.

Повний випуск першого ефіру нового сезону Танців з зірками:

 

Новини по темі