Танці з зірками 13 випуск онлайн – прямий ефір 18.11.2018

Танці з зірками
Танці з зірками 13 випуск онлайн – прямий ефір 18.11.2018
1plus1.ua

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 18 листопада на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться півфінал оновленого проекту Танці з зірками, у якому стане відомо, хто з учасників за крок до перемоги залишить проект. Цього разу зіркові пари також танцюватимуть два танці, в одному з яких до них приєднається екс-учасник проекту.

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе дружина та ведуча Світського життя Катя Осадча. Спеціальними гостями будуть популярний співак Макс Барських та гурт KAZKA.

Честь відкрити півфінал випала зірці, якій букмекери прогнозують перемогу. Ілона Гвоздьова нарешті перевірить, хто кращий: колишній чи теперішній. Ігор Ласточкін, Ілона Гвоздьова та Юрій Ткач! – фрістайл.

Несподівано для всіх минулого ефіру Павло Вишняков та Юля Сахневич стали аутсайдерами і танцювали за життя.  А все тому, що в погоні за вищими оцінками, ніж у Іраклі, забули про почуття. Цього разу пара танцюватиме надскладний фюжн.

Цього разу Леся Нікітюк прагне помститися Катерині Кухар. А на допомогу їй прийшла супер блондинка, яка давно хотіла вирвати пір’я чорного лебедя! Макс Єжов,  Леся Нікітюк та королева ночі – Оля Полякова танцюють танго утрьох.

Сьогодні Іраклі Макацарія та Яна Заєць претендують на лідерський п’єдестал. Пара вийде на паркет з найсексуальнішою румбою сезону.

Леся Нікітюк та Максима Єжов запалять паркет фрістайлом, який, можливо, стане для цієї пари останнім на проекті.

Вдруге за сьогоднішній вечір виходять на паркет Павло Вишняков та Юлія Сахневич. На допомогу їм прийшла головна стерво проекту, на повернення якої чекала вся країна – Аніта Луценко! Танцюватимуть вони пасодобль.

Другим танцем Ігора Ласточкіна та Ілони Гвоздьової буде вбивче аргентинське танго. Пара переконана, що вже на злітній смузі до фіналу.

Завершують сьогоднішній напружений ефір Іраклі Макацарія і Яна Заєць, які танцюють танець утрьох. До пари приєднається срібна призерка минулого сезону, тренер «Голос. Діти», супер зірка і секс-символ - Надя Дорофєєва!

Новини по темі