«Танці з зірками» 14 випуск онлайн – прямий ефір 24.11.2019

Танці з зірками
«Танці з зірками» 14 випуск онлайн – прямий ефір 24.11.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 24 листопада на 1plus1.ua.

Поділитися:

Яскравий сезон «Танців з зірками» завершився. У неділю, 24 листопада, стали відомі імена найсильніших — переможців шоу.

На учасників чекали три етапи. Спочатку кожна пара виконала свій дебютний танець на проекті. Потім учасники підкорювали членів журі та глядачів своїми найяскравіші постановками. Третій етап — «Танець за життя».  

Честь відкривати гучний суперфінал випала «техніці» шоу — олімпійській чемпіонці Анні Різатдіновій та Олександру Прохорову. За правилами, пара виконала свій перший танець на проекті — пасадобль. Виступ виявився дедалі чуттєвішим і пристраснішим, ніж під час дебюту на паркеті. Тож від членів журі Анна та Олександр отримали максимальні 40 балів!

Другою боротися за перемогу вийшла «народна любов» — яскрава артистка Вікторія Булітко зі своїм партнером у «Танцях з зірками» Дмитром Дікусаром. Пара пригадала свій перший і дуже енергійний лінді-хоп під хіт Little Party Never Killed Nobody. На думку суддів танець вийшов більш розкутим і хореографічно точним. Сума оцінок Вікторії та Дмитра — 30.

Закриває перший етап «пристрасть» шоу — акторка Ксенія Мішина і Женя Кот. Вони вдруге зачарували фантастичним фокстротом і продемонстрували палкий поцілунок. Від журі пара знову отримала найкращі коментарі та чудовий результат у 39 балів.

У суперфіналі мрії здійснюються! Тому наступний етап — найулюбленіші танці глядачів і суддів. Місяць тому Анна Різатдінова і Олександр Прохоров розірвали зал розпусною румбою. Саме її вони повторюють цього вечора. Парі вдалося утримати високу планку — судді оцінили виступ у 40 балів.

Емоційна румба допомогла й іншій суперфіналістці — Вікторії Булітко. Саме після цього танцю в образі легендарної Едіт Піаф вона довела, що може не тільки смішити людей, а й бути драматичною акторкою. В останньому ефірі виступ приніс зірці трохи більше від минулого — 35 балів. 

І знову останніми на проміжному етапі на сцену вийшли Ксенія Мішина і Женя Кот. За чотирнадцять ефірів глядачам найбільше полюбився їхній зворушливий джаз-модерн. У суперфіналі затамували подих і судді — та поставили учасникам 39 балів. 

На черзі заключенй третій етап. Кожен із членів журі має назвати стиль танцю, а учасники показати, як його опанували. Григорій Чапкіс запропонував парам виконати танго. Ксенія Мішина та Анна Різатдінова отримали від судді по 10 балів, а Вікторія Булітко — 9. 

Наступний стиль назвав Франсіско Гомес — фрістайл. Учасники викладалися максимально, але суддя виявився більш прискіпливим. Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар отримали 6 балів, Ксенія Мішина і Женя Кот — 7, а Анна Різатдінова і Олександр Прохоров — 8. 

Далі іспит від Катерини Кухар. Найсуворіша суддя попросила пари виконати ча-ча-ча. Втім, її оцінки виявилися трохи вищими від оцінок колеги. Анна Різатдінова отримала 10 балів, Вікторія Булітко — лише 7, Ксенія Мішина — 9.   

Завершило марафон завдання від Влада Ями. За джайв учасники отримала такі бали: Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар — 9 балів, Ксенія Мішина і Женя Кот — 9, Анна Різатдінова і Олександр Прохоров — 10. 

Отже, за сумою балів від журі та глядачів, перемогли Ксенія Мішина та Женя Кот!

Читай найцікавіше про суперфіналіств:

1. 

2. 

3. 

.4 

5. 

Новини по темі