Танці з зірками 5 випуск онлайн – прямий ефір 23.09.2018

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 23 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

23 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться п'ятий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками, який пройде під темою «Рік, який змінив моє життя». Десять пар готові розкрити секрети особистого життя та підкорити серця телеглядачів новими яскравими номерами.

Минулого разу компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі склала зіркова пара Сергій та Сніжана Бабкіни. Але цього разу зустрічати учасників після виступів на балконі буде ведучий проектів «Інспектор. Міста» і «Король десертів» Володимир Остапчук. Головним гостем ефіру стане спеціально запрошена зірка, співак Dan Balan. Популярний молдавський співак потішить телеглядачів своєю відомою композицією «Hold on Love».

Розпочав цей зворушливий вечір улюблений ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін. Минулого ефіру він ледь не вилетів з нашого шоу, незважаючи на неймовірну любов телеглядачів! Сьогодні головна панда паркету виходить на цю сцену, щоб боротися знову. Руслан Сенічкін та Яна Цибульська станцювали чуттєвий віденський вальс під легендарну українську пісню, яка давно не звучала на телебаченні.

Конкуренти пророкували йому максимум 2 ефіри, а він навіть перетанцював Миколу Тищенка! Денис Берінчик та Катя Белявська станцювали особливий хіп-хоп. 

А продовжує зворушливий вечір  секс-символ та абсолютний лідер нашого проекту, а також головний герой першого офіційного роману у Танцях з зірками – Павло Вишняков! Вони із Юлею станцювали ніжне контемпорарі. 

Минулого ефіру Маша Єфросиніна вибігла з павільйону в сльозах. Ходили чутки, що вона хоче піти із шоу! Та сьогодні Маша дала достойну відповідь суддям за оцінки. Маша Єфросиніна та Макс Леонов виконали найзворушливіший фокстрот другого сезону.

В кожному сезоні Танців є свій Зеленський! Цього разу цю роль виконує Ігор Ласточкін. Сьогодні Ігор та Ілона станцювали ча-чу. 

Минулого тижня вся країна з нашою допомогою дізналася про симпатію Іраклі Макацарія до Michelle Andrade. Він так розізлився, що навіть забажав зустрітися з продюсерами шоу. На щастя, конфлікт владнали, і сьогодні Іраклі та Яна виконали контемпорарі і присвятили його дружбі Грузії з Україною і всім тим, хто втратив свою домівку!

Кажуть, Аніта Луценко настільки зраділа низьким оцінкам Маші Єфросиніної, що цього тижня вирішила іти у ва-банк. Аніта Луценко та Олександр Прохоров станцювали сальсу!

У новому ефірі шоу Michelle Andrade та Женя Кот виконали румбу і розповіли таку близьку багатьом історію про неблагополучні стосунки у сім’ї.

Всі звинувачують Оксану Марченко у тому, що з ефіру в ефір вона танцює однакові танці і не покидає наше шоу! У відповідь теледіва приготувала хейтерам сюрприз. Сьогодні вона станцювала фрістайл і кинула виклик власній доньці.

На заздрість всім Леся Нікітюк стала лідеркою у проекті серед жінок. Саме тому третій ефір підряд вона закриває шоу як суперзірка. Леся Нікітюк та її парнер Максим Єжов станцювали танго. 

Новини по темі