Танці з зірками 7 випуск онлайн – прямий ефір 07.10.2018

Танці з зірками
Танці з зірками 7 випуск онлайн – прямий ефір 07.10.2018

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 7 жовтня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться сьомий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками. Екватор шоу пройде під темою «Вечір легенд». 8 пар, які залишилися на проекті, готують для телеглядачів нові постановки та відверті зізнання.

Цього разу компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе переможниця минулого сезону Наталя Могилевська. Співачка буде не тільки зустрічати учасників на балконі, а й планує порадувати телеглядачів своєю піснею. Яку саме композицію Наталя обере для виступу на проекті, дізнаємось у неділю під час прямого ефіру.

Цього тижня, на жаль, нас покинув геній Шарль Азнавур. Тому цей виступ Руслан Сенічкін та Яна Цибульська присвятили пам’яті  класику французького шансону.

Руслан та Яна – танець до сліз…

Минулого ефіру фаворита Павла Вишнякова обігнав його головний конкурент – Іраклі, який очолив турнірну таблицю. Та Павло продовжує батл і готовий дати відсіч. Для цього він обрав легенду проекту Танців з зірками – саму Наталю Могилевську. Вперше танець Маска ми бачили 10 років тому, і це був найкращий виступ у виконанні Могилевської та Ями.

Наступними вийшли на паркет Оксана Марченко та Дмитро Чаплін, які присвятили свій контемпорарі Ірині Білик.

Минулого ефіру Ігор Ласточкін укотре довів, що гідний конкурент Іраклі та Вишнякову. Сьогодні він перевтілиться у коміка-легенду — Чарлі Чапліна.

Їх називають найсексуальнішою парою проекту. Мішель Андраде та Женя Кот показали найвідвертіший танець сезону на пілонах. 

Олімпійський призер Денис Берінчик став справжньою зіркою Танців. Сьогодні він разом із партнеркою Катериною Белявською виконав пасодобль під пісню гурту Даха Браха, який зараз у турі в США.

Іраклі Макацарія та Яна Заєць присвятили танець його матері та запалили паркет своїм ф'юженом. Яскравий виступ гідно оцінили судді — вперше в новому сезоні шоу вони поставили .

Тим часом Леся Нікітюк та Максим Єжов присвятили свій джайв Вєрці Сердючці. 

Новини по темі