Танці з зірками 7 випуск онлайн – прямий ефір 8.10.2017

Танці з зірками

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 8 жовтня на 1plus1.ua.

Поділитися:

8 жовтня о 21.00 канал 1+1 у прямому ефірі покаже четвертий випуск Танці з зірками. На головний паркет країни вийдуть 6 пар, кожна з яких спробує вразити своїм танцювальним виступом.

У прямому ефірі глядачі побачать онлайн, як запалять паркет відомі українці зірки з найкращими танцівниками. На сцені шоу з'являться такі зіркові учасники, як співачка Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров, співачка і тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, актор і учасник Ліги Сміху Юрій Ткач та співак і тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін.

Разом із ними на головний паркет країни вийдуть переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю, Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Три пари, які набрали найменшу кількість результатів за сумою глядацьких голосів та оцінок журі протягом тижня: 

Олена Шоптенко і Ахтем Сеітаблаєв, Юрій Ткач і Ілона Гвоздьова  та Сергій та Сніжана Бабкіна.

Але цю ситуацію можна буде кардинально змінити впродовж цього ефіру. Не чекаючи, поки ваша улюблена пара вийде на паркет, ви зможете телефонувати та надсилати смс-повідомлення, аби підтримати їх! З одного номеру можна надіслати не більше 50-ти смс та стільки ж разів подзвонити.

Журі виставить свої оцінки, до яких ми додамо результат голосування глядачів. Чия сума буде найменшою, та пара залишить шоу!

Як би не було хороше на стороні, Юрій Ткач із радістю повернувся до Ілони, адже знає - своя клітка ближча до тіла. Але тепер у цієї пари виникла нова проблема. Вони і досі не вирішили хто кого насправді дресирує на паркеті?

Допоможіть царю звІрів, стати царем на паркеті! Не гайте час! Підтримайте Юру та Ілону. Тисніть 02 та відправляйте на короткий номер 7914 та телефонуйте за номером 0900 307 802.

Після танців минулого тижня, у Олени Шоптенко відкрилося нове дихання. І тому вона пообіцяла Ахтему - танцювати не тільки на паркеті, а й у повітрі. Зустрічайте, під куполом цирку «Танців з зірками» Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко.

Якщо і вам сподобалися повітряні експерименти Ахтема та Олени, відправляйте смс на короткий номер 7914 із цифрою 10 або телефонуйте за номером 0900 307 810. Їм дуже потрібна ваша підтримка!

Всі відзначили наскільки новою стала Наталія Могилевська. А Катерина Кухар взагалі запропонувала їй залишитися у парі з Женею Котом. Тож, чи справдиться пророцтво Чорного лебедя? З ким сьогодні вийде на паркет Наталія Могилевська? 

Вважаєте своїми фаворитами пару Наталія та Ігор беріть телефони та телефонуйте 0900 307 805 та надсилайте смс-повідомлення з цифрою 05 на короткий номер 7914.

Зараз на нашій арені ризикнути своїм життям готуються Надя Дрофеєва та Женя Кот. Чи сподобається їх експеримент нашим суддям та вам, глядачі? Чи вдасться Наді отримати 30 балів, як минулого тижня?

Голосуйте за Надю та Женю вже зараз. Беріть до рук телефони! Не витрачайте час! Смс з кодом 03 на короткий номер 7914 або дзвінок на 0900 307 803.

Насправді Діма Комаров був народжений для цього номеру. Адже він вже давно оволодів мистецтвом ілюзіону на нашому паркеті.

Зустрічайте, Фокусник Дмитро та його вірна асистентка Олександра!

Сподобалися фокуси Діми та Саші голосуйте за них - тисніть 04 та надсилайте на короткий номер 7914 або телефонуйте 0900 307 804. 

Час йде, а сутність циркових артистів не змінюється. Вони постійно на гастролях. Так сама і родина Бабкіних цього тижня розпочала свій всеукраїнських тур. Одного разу їм вже довелося відмовилися від виступу у живому ефірі. Чи встигнуть вони сьогодні вчасно вийти на паркет? 

Голосуйте прямо зараз за Сергія та Сніжану! Відправляйте смс-повідомлення із кодом 01 на номер 7914, або дзвоніть за номером 0900 307 801.

 

Новини по темі