Танці з зірками 9 випуск онлайн – прямий ефір 21.10.2018

Танці з зірками
Танці з зірками 9 випуск онлайн – прямий ефір 21.10.2018

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 21 жовтня на 1plus1.ua.

Поділитися:

21 жовтня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться дев'ятий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками, який пройде під темою «Цирк». Сім пар готові дивувати не тільки новими яскравими образами, але й цікавими номерами з акробатичними підтримками, аби глядачі повністю занурились в атмосферу, яка вирує на справжньому манежі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, як схуднула на 27 кг після пологів

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі знову складе відома співачка Оля Полякова. Артистка буде не тільки зустрічати учасників на балконі, а й планує порадувати телеглядачів своєю піснею. 

Денис Берінчик та Катерина Белявська, яких минулого ефіру глядачі повернули в проект, показали запальний джайв в образах прибиральника цирку та гімнастки. Пара танцювала під хіт Christina Aguilera "Candyman".

Пара Павло Вишняков та Юлія Сахневич виконала аргентинське танго під пісню Vivienne Mort "Сліди маленьких рук".

Руслан Сенічкін приборкував норовливу тигрицю Яну Цибульську у пристрасному пасадоблі під композицію Bon Jovi "It's my life".

Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова перевтілилися у силача та його асистентку. Пара станцювала стріт-фанк під сингл DNCE "Cake By The Ocean". 

Іраклі Макацарія зі своє партнеркою Яною Заєць показали віденський вальс в образах фокусника та чарівного кролика, якого холостяк магічним чином дістав з капелюха. Пара танцювала під сингл Michael Bublé "Feeling Good".

Неймовірна Леся Нікітюк та Максим Єжов станцювали запальний ф'южн під хіт Britney Spears "Oohps I did it again".

Женя Кот у лікарні з запаленням легень, тому Michelle Andrade цього тижня з ним не танцюватиме. Яскравий контемпорарі учасниця розділила з Дмитром Жуком. Пара танцювала під пісню МАЧЕТЕ "Нежность".

Новини по темі