Танці з зірками: цієї неділі відбудеться обмін партнерами на паркеті

Танці з зірками
Танці з зірками відбудуться у стилі містичної вечірки
1plus1.ua

Випуск буде в стилі містичної вечірки.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться десятий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками. Нарешті випуск пройде під довгоочікуваною темою «Обмін партнерами» в стилі містичної вечірки.

Шість зіркових пар змінять склад і спробують свої сили з новими партнерами у нових чарівних образах.

Компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе Павло Зібров, який перетвориться на Гоголя. Артист буде зустрічати учасників на балконі, а також першим дізнаватиметься їх враження та емоції від оцінок, які будуть їм ставити судді проекту MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

Спеціальним гостем ефіру стане гурт The Hardkiss, який готується заспівати свою нову композицію «Коханці».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма зачарував образом у лондонському стилі

У першій частині десятого випуску зірки перевтіляться в нові образи. Так, Денис Берінчик вперше станцює ча-чу і перевтілиться на мисливця за привидами. Співачка Michelle Andrade продемонструє чарівний віденський вальс, в образі культової мексиканської богині Санта Муерте. Іраклі Макацарія покаже запальну самбу, в якій він буде жертвою, а потім перетвориться на короля. Актор Павло Вишняков стане учасником вічної боротьби добра і зла в пристрасному пасадоблі. Ігор Ласточкін підкорюватиме серця глядачів драматичним контемпорарі, а Леся Нікітюк підігріватиме публіку енергійним диско. З ким саме стануть в пари зірки, стане відомо вже цього ефіру.

Друга частина випуску стане приємним сюрпризом для телеглядачів. На паркет готуються вийти судді проекту. Цього разу вони танцюватимуть разом із зірковими учасниками і продемонструють запальні композиції. Популярний співак MONATIK разом з Michelle Andrade та Женею Котом, Денисом Берінчиком та Катериною Белявською «запалять» зал сучасною хореографією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк написала пісню для Влада Ями

А відома прима Катерина Кухар разом з Іраклі Макацарія та Яною Заєць, Павлом Вишняковим та Юлією Сахневич продемонструють глядачам ніжне контемпорарі. Здивує своєю самбою Влад Яма, адже він вийде на паркет з Лесею Нікітюк та Максимом Єжовим, Ігорем Ласточкіним та Ілоною Гвоздьовою. Чи вдасться судді та телеведучій знайти спільну мову в танці, телеглядачі дізнаються вже цієї неділі.

Нагадаємо, минулого ефіру танцівник Женя Кот через запалення легень потрапив до лікарні, тому на паркет замість нього вийшов колишній учасник Дмитро Жук. Чи буде цього разу Женя Кот брати участь у проекті, і чи вдасться Лесі Нікітюк вдало станцювати з новим партнером, стане відомо вже 28 жовтня о 21:00 на телеканалі 1+1.

Правила оцінювання проекту.

Відкрито продаж квитків на ефіри Танців з зірками.

Новини по темі