«Танці з зірками» на 1+1: останнім учасником п’ятого сезону став олімпійський призер Станіслав Горуна

Танці з зірками
 Останнім учасником п’ятого сезону став олімпійський чемпіон Станіслав Горуна

Вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 стартує новий сезон головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

Завершився традиційний челлендж під назвою #танціззіркамиchallenge, в якому учасники шоу кидали один одному виклик із запрошенням вийти на паркет та розкривали інтригу щодо своєї участі.

Сьогодні стало відомо ім’я останнього учасника п’ятого сезону, ним став бронзовий призер Олімпіади в Токіо, чемпіон Всесвітніх Ігор та чемпіон Європи з карате Станіслав Горуна. Спортсмен прийняв виклик від епатажного співака на ім’я MELOVIN та опублікував відео зі спортивної зали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 цікавих фактів про Влада Яму, суддю шоу «Танці з зірками»: про брата, дружину та булінг в школі

«Участь в проєкті – це для мене справжній виклик. Вже зараз розумію, що мені буде найважче з усіх учасників, адже коли всі в юності ходили на дискотеки, я ходив на тренування з карате. Але приймати виклики — це саме те, що я люблю. Я б хотів навчитись танцювати будь-що: сальсу, бачату, танго, меренгу, вальс. В моєму випадку почати рухатись — це вже великий прогрес», — сказав Станіслав Горуна.

Горуна

Нагадаємо, учасниками шоу «Танці з зірками» стали співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко, співак KADNAY, співачка Євгенія Власова, актор Артур Логай, співачка Lida Lee, співак MELOVIN та олімпійська чемпіонка Ольга Харлан та олімпійський призер Станіслав Горуна. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу «Танців з зірками».

Нагадуємо, що прем’єра нового сезону «Танців з зірками» відбудеться 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1.
Щоб купити квиток, натискай на зображення:

купити квиток на Танці з зірками

До суддівського складу також увійшли улюблені танцюристи країни — прима-балерина Катерина Кухар і хореограф та ведучий інфотейнмент шоу «Твій день» Влад Яма. Ведучим шоу став Юрій Горбунов.

Дивіться відео з ще однією спортивною учасницей "Танців з зірками" Ольгою Харлан:

Творці проекту заявили, що головним акцентом нового сезону стане атмосфера величного балу, в яку глядачів занурять яскраві постановки від креативного продюсера цього сезону Олени Коляденко та головного хореографа Олени Шоптенко. Вже незабаром стане відомо, хто з танцюристів вийде на паркет у цьому сезоні. Деякий час тому телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів та отримав більше 350 заявок на участь у шоу.

Новини по темі