Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в сьомому ефірі

Танці з зірками
Хто покинув шоу "Танці з зірками" в сьомому ефірі

10 жовтня відбувся сьомий ефір "Танців з зірками", тема якого — "Вечір хітів українських зірок". Вже відомо, хто на цьому тижні покинув проєкт.

Поділитися:

Сьогодні, 17 жовтня о 21:00, відбувся сьомий ефір "Танців з зірками". Зірки вразили неймовірно емоційними чуттєвими виступами. Всі пари танцювали під живий спів улюблених українських виконавців. На початку ефіру ведучий Юрій Горбунов оголосив, що сьогодні вже точно шоу покинуть відразу дві пари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в сьомому ефірі (відео)

В зоні ризику опинились 3 пари: Дмитро Каднай і Аліна Лі, Стас Горуна та Даніелла Преап, Джамала та Антон Нестерко.

Першою залишила шоу пара Джамали та Антон Нестерко

Знаєте, бути артистом — це нести глибину. Всім, чим тільким можна. Співом, піснею, словом, танцем, акторською грою... Навчати, бути глибокою, розповідати свою історію, копати, знаходити, надихати... Мені здається, що ми  тут пройшли дуже багато історій: від Мата Харі до запальної сальси блондинки, до незрячої людини, яку я зіграла вперше на паркеті. 

Джамала також подякувала команді і своєму партнерові та суддям:

Я дякую всій команді "Танців". І своєму неймовірному вчителю. Антон — він не просто чемпіон і дуже крутий танцор, він неймовірний вчитель. Те, чому він мене навчив, я буду, мені здається, нести через все життя....Я дякую журі за кожен коментар, він надихав і давав поштовх рухатися далі...

Дві інші пари танцювали танець за життя, вперше у цьому сезоні "Танців з зірками":

Макс Чмерковський, Влад Яма та Катерина Кухар віддали свої голоси за Кадная, джокер суддівської ложі, співачка NK — за Стаса. Відповідно другою головний паркет країни полишає пара Стаса Горуни та Даніели Преап.

Я зайшов далі, чим я сподівався. Це така крута історія в моєму житті. 

Дивіться хвилююче шоу результатів: 

Згадуємо яскраві виступи пар, які сьогодні покинули шоу:

Нагадаємо, що квитки на наступні прямі ефіри "Танців з зіркми" все ще можна придбати! Просто натисніть на посилання.

Новини по темі